taxi18
|
|
« Új hozzászólás #1116 Dátum: 2022, december 11, 13:17:01 » |
|
Üdv közeleg a December 20.-ka esetleg valaki tudna valamit az oldal biztos létezésérõl ,hogy mire készüljünk vagy már valaki viszi tovább az oldalt csak még nem került nyilvánosságra.Vagy alakít e új csapatot szívesen részt vennék benne....Köszönöm szépen
Én nem tudok semmit...valószínûleg nem lesz másik oldal, talán a facebook-on majd csinál valaki valamilyen oldalszerûséget, de az csak amolyan szükségmegoldás lesz...oda én nem fogok posztolgatni. Most még egy borítón dolgozom, ezt még befejezem 20.-a elõtt, ide kirakom, aztán ha bezár az oldal, utána majd csak a magam szórakoztatására készítek majd borítókat. Én is úgy vagyok vele csak szórakozásból csinálom magamnak tovább,sajnálom hogy bezár és senki nem akarja "akarjuk"tovább vinni az oldalt ....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tiprodó22
|
|
« Új hozzászólás #1115 Dátum: 2022, december 11, 11:29:20 » |
|
Üdv közeleg a December 20.-ka esetleg valaki tudna valamit az oldal biztos létezésérõl ,hogy mire készüljünk vagy már valaki viszi tovább az oldalt csak még nem került nyilvánosságra.Vagy alakít e új csapatot szívesen részt vennék benne....Köszönöm szépen
Én nem tudok semmit...valószínûleg nem lesz másik oldal, talán a facebook-on majd csinál valaki valamilyen oldalszerûséget, de az csak amolyan szükségmegoldás lesz...oda én nem fogok posztolgatni. Most még egy borítón dolgozom, ezt még befejezem 20.-a elõtt, ide kirakom, aztán ha bezár az oldal, utána majd csak a magam szórakoztatására készítek majd borítókat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
taxi18
|
|
« Új hozzászólás #1114 Dátum: 2022, december 10, 15:40:13 » |
|
Üdv közeleg a December 20.-ka esetleg valaki tudna valamit az oldal biztos létezésérõl ,hogy mire készüljünk vagy már valaki viszi tovább az oldalt csak még nem került nyilvánosságra.Vagy alakít e új csapatot valaki? Szívesen részt vennék benne....Köszönöm szépen
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2022, december 11, 16:15:15 írta taxi18 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|