speedle
Vendég
|
 |
« Új hozzászólás #185 Dátum: 2007, október 07, 20:57:07 » |
|
köszi szépen. remélem sikerülni fog. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CoversClub
Administrator
CoversClub Tag

Nem elérhetõ
Ne fürgyé le!!!
|
 |
« Új hozzászólás #184 Dátum: 2007, október 07, 19:01:41 » |
|
üdv itthon probálnék külföldi boritokat magyarra leforditani minöségi romlás nélkül, tehát betüméretek, tipusok ugyanazok maradjanak. milyen programmal lehetne ezt megtenni? teljesen amatör vagyok, soha ilyet még nem csináltam, tehát a program kezeléséröl is jo lenne vmit megtudni, h mit kell csinálnom. tudnátok vmilyen oldalt ajánlani, vagy irjatok a [email protected] címre. minden segitséget elõre is köszönök. Hát ha amatör vagy, akkor nagyon sok idõt kell foglalkoznod vele, hogy minõség romlás nélkül fordíts le borikat. A program: Photoshop Leírások: Google: Photoshop tutorial olyat persze nem fogsz találni, hogy borító fordítás. De ha már tudod használni a photoshoppot menni fog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
speedle
Vendég
|
 |
« Új hozzászólás #183 Dátum: 2007, október 06, 11:54:31 » |
|
üdv itthon probálnék külföldi boritokat magyarra leforditani minöségi romlás nélkül, tehát betüméretek, tipusok ugyanazok maradjanak. milyen programmal lehetne ezt megtenni? teljesen amatör vagyok, soha ilyet még nem csináltam, tehát a program kezeléséröl is jo lenne vmit megtudni, h mit kell csinálnom. tudnátok vmilyen oldalt ajánlani, vagy irjatok a [email protected] címre. minden segitséget elõre is köszönök.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CoversClub
Administrator
CoversClub Tag

Nem elérhetõ
Ne fürgyé le!!!
|
 |
« Új hozzászólás #182 Dátum: 2007, szeptember 28, 11:47:55 » |
|
Sziasztok ! Tudnátok abban segíteni,hogy honnan tudnám letölteni ezt a programot, " CoverDes.HLP ". Köszi.
Szerintem te a Nero Coverdesigner programot keres ami hlp. fájlokat kezel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CINTHIA
Újonc
Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #181 Dátum: 2007, szeptember 28, 10:02:43 » |
|
Sziasztok ! Tudnátok abban segíteni,hogy honnan tudnám letölteni ezt a programot, " CoverDes.HLP ". Köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atess67
Újonc
Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #180 Dátum: 2007, szeptember 25, 21:17:40 » |
|
Sziasztok. Játékokhoz borítókat honnan lehet letölteni? / Medal Of Honor Airborne stb/.Ha tudtok küldjetek linket. Köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
furmen
Vendég
|
 |
« Új hozzászólás #179 Dátum: 2007, szeptember 23, 21:34:05 » |
|
Meg szeretnélek kérni hogy segitsetek már mindent megprobálta de nem megy. A nevem ismeri jelszavamat nem kérek uj jelszot nem kapok. Ujra regisztráltam az sem megy. A lényeg hogy nem vendég akarok lenni hanem tag. Amivel anak idején bejelenkeztem név:wonax jelszó:330814 Köszönöm wonax
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
andreja68
Újonc
Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #177 Dátum: 2007, szeptember 20, 11:22:18 » |
|
Sziasztok! Az alábbiakban kérném segítségetek. Szeretném megváltoztatni a felhasználó nevem (e.mail címem is, látom arra van mód), de nem sikerült. Van erre lehetõség? Nagyon köszi a választ!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CoversClub
Administrator
CoversClub Tag

Nem elérhetõ
Ne fürgyé le!!!
|
 |
« Új hozzászólás #176 Dátum: 2007, szeptember 05, 21:41:36 » |
|
Üdv!
Még új vagyok az oldalon, lenne egy kérdésem: miért 2Mb-ban van maximalizálva a feltölthetõ borítók mérete?
Mert ennél nagyobbra nincs szükség, elég 5-10% jpg tömörítés, ami minõségbeli romlást nem okoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zombee
Újonc
Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #175 Dátum: 2007, szeptember 05, 21:39:27 » |
|
Üdv!
Még új vagyok az oldalon, lenne egy kérdésem: miért 2Mb-ban van maximalizálva a feltölthetõ borítók mérete?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CoversClub
Administrator
CoversClub Tag

Nem elérhetõ
Ne fürgyé le!!!
|
 |
« Új hozzászólás #174 Dátum: 2007, szeptember 01, 03:46:05 » |
|
Regelj újra, töröltük a regedet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
freee
Vendég
|
 |
« Új hozzászólás #173 Dátum: 2007, augusztus 31, 21:12:47 » |
|
Nekem volna egy kis problémám a belépéssel. Amikor belépnék, azt írja ki az explorer, hogy: Az azonosítód blokkolva van. Kérlek vedd fel a kapcsolatot az adminisztrátorral. Tudtok rajtam segíteni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akira123
Vendég
|
 |
« Új hozzászólás #172 Dátum: 2007, augusztus 18, 23:32:12 » |
|
A Canonhoz javaslom a Printe-Rite patronokat.Sokat kipróbáltam és ez a legjobb az utángyártottak közül. Pl. a "G and G"-t felejtse el az aki sokáig akarja használni a nyomtatóját:)
A Q-Link patron is nagyon jó hozzá, tapasztalatból mondom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Atosz24
|
 |
« Új hozzászólás #171 Dátum: 2007, augusztus 18, 22:30:04 » |
|
Nem tudok letölteni borítót, holott korábban már sikerült, de most még csak nem is látom a képét. Segítsetek! Elõre is köszi.
Szia! folyik még a karbantartás! Nyugalom! Nemsokára helyre áll az oldal és erõsebb lesz mint valaha! Elnézést a kellemetlenségekért!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|