Simi2000
Újonc
Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #320 Dátum: 2008, május 18, 18:05:17 » |
|
Sziasztok.
Ha feltöltöttem egy DVD borítót, de véletlen a készített, helyett gyári tipust adtam meg neki, akkor ezt hogy tudom kijavítani? Válaszotokat elõre is köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tusek
Újonc
Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #319 Dátum: 2008, május 12, 11:11:14 » |
|
Sziasztok
A következõ dologban kérném a segítségeteket. Minden DVD borítón a stáblista (casting, rendezõ, zeneszerzõ, vágó stb) ugyanolyan betûtípussal van felírva. Az érdekelne engem hogy mi ennek a betûtípusnak a neve!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Atosz24
|
 |
« Új hozzászólás #318 Dátum: 2008, május 03, 12:09:19 » |
|
Sziasztok ! Keresek egy bórítot,ha minden igaz a film cime :Agyõ nagy Õ . Viszont nem találom fent . Milyen néven kereshetem ,esetleg hol találhatom . Elõrreis köszönöm a segítséget .
Ha valaki keres valamit ne az egész nevére keressen rá!!! Pl.: nagy õ Fent van vagy 10 példányban!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
scit
Újonc
Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #317 Dátum: 2008, május 03, 09:54:55 » |
|
Sziasztok ! Keresek egy bórítot,ha minden igaz a film cime :Agyõ nagy Õ . Viszont nem találom fent . Milyen néven kereshetem ,esetleg hol találhatom . Elõrreis köszönöm a segítséget .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Atosz24
|
 |
« Új hozzászólás #316 Dátum: 2008, május 02, 12:16:25 » |
|
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy a dvd korongra a képet hogyan tudom rátenni?? Valami speckós nyomtatóval kell rányomtatni, vagy matricára és aztán azt a korongra?? Elõre is köszi!
Mind a 2 megoldás megoldható de a matricás verziót nem javasolom!! Nagyon macerás! Vannak olyan nyomtatók amik nagyon jók erre a célra!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
oanga
Újonc
Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #315 Dátum: 2008, május 01, 17:07:41 » |
|
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy a dvd korongra a képet hogyan tudom rátenni?? Valami speckós nyomtatóval kell rányomtatni, vagy matricára és aztán azt a korongra?? Elõre is köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
epson12
Újonc
Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #314 Dátum: 2008, április 29, 19:04:32 » |
|
Sziasztok.
SEGÍTSEN valaki ha tud.
Filmet szeretnék letölteni. Miként lehet ezt könnyen megtenni? Nekem FileZilla progit javasolt a rendszer viszont nem tudok boldogulni vele. Valami a felcsatlakozással nem stimmel.
Elõre is Köszike. epson12
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
oregapo
Újonc
Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #313 Dátum: 2008, április 29, 18:16:38 » |
|
A feltöltésnél ahol látod, hogy (Gyári mellett található) DVD van irva rákatt. és akkor ki tudod választani pl. az audiot! [/quote]
Köszönöm szépen, megpróbálom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rékuci
|
 |
« Új hozzászólás #312 Dátum: 2008, április 29, 06:00:27 » |
|
Audio CD borítóját szeretném feltölteni, de csak a film kategóriát jeleníti meg. Ilyenkor mi a teendõ? Elõre is köszönöm!
A feltöltésnél ahol látod, hogy (Gyári mellett található) DVD van irva rákatt. és akkor ki tudod választani pl. az audiot!
|
|
|
Naplózva
|
Rékuci
|
|
|
oregapo
Újonc
Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #311 Dátum: 2008, április 28, 21:17:35 » |
|
Audio CD borítóját szeretném feltölteni, de csak a film kategóriát jeleníti meg. Ilyenkor mi a teendõ? Elõre is köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rékuci
|
 |
« Új hozzászólás #310 Dátum: 2008, április 08, 06:24:25 » |
|
A legjobb szerintem // DVD borító nyomtatás szempontjából a Néró 7.0.12 -----Néro Cover Designer----// magyar nyelvû -----ide csak bemásolod a nyomtatni kívánt borítót ,hozzá igazítod a megadott kerethez és már mehet is a nyomtatás ennyi . Nekem bejött szerintem így a legkönnyebb borítót nyomtatni .
Jah én is ezt használom sztem jó! Meg arra figyelj még h vannak eltérések a borítóméretek között.. (lehet a szabványos méret nagy illetve rövid is lehet a tokhoz képest!) VJSZ forever
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008, április 08, 16:14:59 írta Rékuci »
|
Naplózva
|
Rékuci
|
|
|
nemeth75
Újonc
Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #309 Dátum: 2008, április 07, 20:45:29 » |
|
Köszönök szépen minden segítséget mindenkinek! a hülye BKV-s... 
|
|
|
Naplózva
|
Kacsa a hülye BKV-s
|
|
|
Atosz24
|
 |
« Új hozzászólás #308 Dátum: 2008, április 07, 19:15:08 » |
|
Hi! Most hogy végre lett már nyomtatóm( Epson DX7400) ezentúl borítót is szeretnék magamnak nyomtatni. De egy olyan progit szeretnék amivel könnyen tudom az innen leszedett dolgokat kezelni, és MAGYAR nyelvû legyen, mert én csak egy szegény hülye BKV-s vagyok, nem tok külföldiül: Köszi elõre is a segítséget!  World-be beilleszted a képet és nyomtatod vagy az innen letöltött progival http://www.undercoverxp.tk/Sztrájk idején ilyet kijelenteni hogy bkv-s....  De ez a jó megoldás!! Wordbe beszúrod... Nem kell semmi más progi legslábbis én csak azt használom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gobihilda
Újonc
Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #307 Dátum: 2008, április 07, 13:41:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nemeth75
Újonc
Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #306 Dátum: 2008, április 07, 13:23:06 » |
|
Hi! Most hogy végre lett már nyomtatóm( Epson DX7400) ezentúl borítót is szeretnék magamnak nyomtatni. De egy olyan progit szeretnék amivel könnyen tudom az innen leszedett dolgokat kezelni, és MAGYAR nyelvû legyen, mert én csak egy szegény hülye BKV-s vagyok, nem tok külföldiül: Köszi elõre is a segítséget! 
|
|
|
Naplózva
|
Kacsa a hülye BKV-s
|
|
|
|