Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #346 Dátum: 2011, november 11, 17:18:17 » |
|
Sziasztok!:) Érdekelne, hogy a Harry Potter 7./2 és a Transformers 3 c. filmek borítója eredetiben mikor kerül fel? üdv és köszi, Gábor Szia! Majd, ha egyik klubtagunknak a rendelkezésére áll, és úgy dönt, hogy feltölti. Üdv és szívesen Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiseger21
Újonc
Nem elérhetõ
|
|
« Új hozzászólás #345 Dátum: 2011, november 08, 03:47:26 » |
|
Sziasztok! Szeretném kérni a Transformers film 3. részének (A hold sötét oldala), illetve A pap, háború a vámpírok ellen film gyári dvd borítóját. Elõre is köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
singer
|
|
« Új hozzászólás #344 Dátum: 2011, november 06, 19:24:25 » |
|
Sziasztok!
Szeretném kérni a Francia kapcsolat 2 borítóját!
Elõre is köszi!
Összerektam neked egyet. Remélem tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
singer
|
|
« Új hozzászólás #343 Dátum: 2011, november 05, 23:43:48 » |
|
Sziasztok! Szeretném kérni a Csajok Monte Carloban, ill. az Idegen arcok címû filmek borítóját, ill. cimkéjét is! Köszönöm elõre is a feltöltõnek!!!
Összeraktam neked a Monte Carlo-t (van hozzá korong is) Az "Idegen arcok" 2 db verziója is fent van, keress rá! -singer-
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011, november 06, 00:16:22 írta singer »
|
Naplózva
|
|
|
|
gyurexi
Újonc
Nem elérhetõ
|
|
« Új hozzászólás #342 Dátum: 2011, november 05, 21:15:53 » |
|
Sziasztok! Szeretném kérni a Csajok Monte Carloban, ill. az Idegen arcok címû filmek borítóját, ill. cimkéjét is! Köszönöm elõre is a feltöltõnek!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
singer
|
|
« Új hozzászólás #341 Dátum: 2011, november 05, 08:47:17 » |
|
Nah most látom hogy a cím hibás!! Vedd a lelkem a helyes!! Törölve!! Javítsd kérlek! Egy hónapja még a rossz címen leltem rá, ezért készült azzal. Most kijavítottam a helyes címre: Ez még mindig nem volt az igazi! Eddy mester újabb apró hibát fedezett fel (az a fránya felkiáltó jel!) és mivel tökéletesen igaza volt (mint mindig!), kijavítottam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
singer
|
|
« Új hozzászólás #340 Dátum: 2011, november 04, 22:45:05 » |
|
Nah most látom hogy a cím hibás!! Vedd a lelkem a helyes!! Törölve!! Javítsd kérlek! Egy hónapja még a rossz címen leltem rá, ezért készült azzal. Most kijavítottam a helyes címre:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
pirates70
|
|
« Új hozzászólás #338 Dátum: 2011, november 04, 05:38:54 » |
|
Hali !
De tetszik a borító, csak nem adta ki a keresõ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Atosz24
|
|
« Új hozzászólás #337 Dátum: 2011, november 04, 05:10:01 » |
|
Nah most látom hogy a cím hibás!! Vedd a lelkem a helyes!! Törölve!! Javítsd kérlek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
pirates70
|
|
« Új hozzászólás #335 Dátum: 2011, november 03, 18:14:52 » |
|
Sziasztok !
Keresem a VEDD EL A LELKEM c. horror film borítóját. Ha valaki fel tudná tenni megköszönném.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gyurexi
Újonc
Nem elérhetõ
|
|
« Új hozzászólás #334 Dátum: 2011, november 03, 09:45:55 » |
|
Sziasztok! Ha valakinek sikerülne feltenni a : Míg végül semmid sem marad! címû film borítóját, esetleg lemezborítóját, azt nagyon megköszönném!!!
Csináltam egyet. Van hozzá korong és lemez tasak is. Köszönöm szépen!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eddy61
|
|
« Új hozzászólás #333 Dátum: 2011, november 03, 08:12:05 » |
|
Ennyit sikerült fabrikálni, tovább kérem a segítségedet. Kellene egy leírás, meg epizódcímek(ha vannak, port.hu szerint epizódokra van felosztva) Szia! A belgák 3 DVD-n adták ki, a magyarok még csak az elsõnél járnak. Értem. Köszönöm az infót. A kérõ mint látszik még mindig nem jelentkezik és én ennél több anyagot nem találtam hozzá. Szia! Közben én jobban belemélyedtem a sorozatba és a következõket találtam. A belgák már kiadták közben a 4. DVD-t is. Aminél szerintem nem állnak meg, mert 50 + 2 bónusz részes a sorozat. Ha nem gond én is nekilátok mind az 5 DVD-nek, az anyaq már meg van hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
Üdv: Eddy61
|
|
|
singer
|
|
« Új hozzászólás #332 Dátum: 2011, november 03, 00:28:58 » |
|
Sziasztok! Ha valakinek sikerülne feltenni a : Míg végül semmid sem marad! címû film borítóját, esetleg lemezborítóját, azt nagyon megköszönném!!!
Csináltam egyet. Van hozzá korong és lemez tasak is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|