Old Dzsordzsi
|
 |
« Új hozzászólás #904 Dátum: 2012, december 13, 13:46:24 » |
|
Sziasztok ! feleségem karácsonyi meglepetése lenne a Heartland c. Tv sorozat 1-4 évadja. A filmek már megvannak, de sehol sem találok hozzájuk letölthetõ DVD borítót, pedig kerestem mindenhol.  Tud valaki segíteni? Nagyon hálás lennék. Elõre is köszönöm Szia pikandero! Elkészültek a borítók!  Istenkirály vagy !!! Már csak azt kellene tudnom, hol találom, mert a listában hiába keresem. Vagy csak én vagyok balfék? Amikor nézted lehet, hogy nem volt még fent az oldalon, most keress rá!  Miki Feltöltés + (max) 24 óra = publikálás...  (Szabályzat 2.8 és 2.9 pont) Old Dzsordzsi Az adminisztrátor is csak ember... 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012, december 13, 13:48:38 írta Old Dzsordzsi »
|
Naplózva
|
|
|
|
F.Miki
Újonc
Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #903 Dátum: 2012, december 13, 13:26:00 » |
|
Sziasztok ! feleségem karácsonyi meglepetése lenne a Heartland c. Tv sorozat 1-4 évadja. A filmek már megvannak, de sehol sem találok hozzájuk letölthetõ DVD borítót, pedig kerestem mindenhol.  Tud valaki segíteni? Nagyon hálás lennék. Elõre is köszönöm Szia pikandero! Elkészültek a borítók!  Istenkirály vagy !!! Már csak azt kellene tudnom, hol találom, mert a listában hiába keresem. Vagy csak én vagyok balfék? Amikor nézted lehet, hogy nem volt még fent az oldalon, most keress rá!  Miki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pikandero
Újonc
Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #902 Dátum: 2012, december 13, 11:31:44 » |
|
Sziasztok ! feleségem karácsonyi meglepetése lenne a Heartland c. Tv sorozat 1-4 évadja. A filmek már megvannak, de sehol sem találok hozzájuk letölthetõ DVD borítót, pedig kerestem mindenhol.  Tud valaki segíteni? Nagyon hálás lennék. Elõre is köszönöm Szia pikandero! Elkészültek a borítók!  Istenkirály vagy !!! Már csak azt kellene tudnom, hol találom, mert a listában hiába keresem. Vagy csak én vagyok balfék?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012, december 13, 11:33:51 írta pikandero »
|
Naplózva
|
|
|
|
pikandero
Újonc
Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #901 Dátum: 2012, december 12, 09:45:35 » |
|
Sziasztok ! feleségem karácsonyi meglepetése lenne a Heartland c. Tv sorozat 1-4 évadja. A filmek már megvannak, de sehol sem találok hozzájuk letölthetõ DVD borítót, pedig kerestem mindenhol.  Tud valaki segíteni? Nagyon hálás lennék. Elõre is köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dikesz0130
Újonc
Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #900 Dátum: 2012, december 11, 15:23:17 » |
|
Szeretném ha valaki feltöltené "Fekete-fehér blues½cimû filmnek a dvd borítóját.Elõre is köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
brunci2006
Újonc
Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #898 Dátum: 2012, december 11, 12:23:21 » |
|
Rudolf a piros orrú rénszarvas bórítót szeretném kérni.Köszi. Az elõbb igazad volt 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
 |
« Új hozzászólás #897 Dátum: 2012, december 11, 11:43:04 » |
|
Helló! Volt egyszer egy erdõ borítót keresem,ha valaki tud segíteni nagyon megkösznném.
Atyavilág! Csak eggyel kellett volna lejjebb görgetni... Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheDevil
Újonc
Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #896 Dátum: 2012, december 11, 11:28:41 » |
|
Sziasztok! A Született feleségek 7. évad normál DVD tokhoz keresnék eredeti borítót! Aki tud kérem segítsen! Elõre is köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
saci2
Újonc
Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #894 Dátum: 2012, december 06, 11:36:00 » |
|
Sziasztok! Szeretnék kérni a L' ecsó címû rajzfilmhez cimkét, mert csak borítót találtam. Köszönöm szépen! Saci2
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Menzer
Haladó

Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #893 Dátum: 2012, december 05, 21:22:09 » |
|
Helo! Szeretnék kérni borítót a Nancy ül a fûben mind a 8 évadához évados bontásban, tehát összesen 8 borítót. Elõre is nagyon köszönöm! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
singer
|
 |
« Új hozzászólás #892 Dátum: 2012, december 05, 16:47:24 » |
|
Fiúk-lányok!
A Tetemes összeg borítóját feltudnátok rakni? Amit ezuton is megköszönök!
Tessék, erre gondoltál? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
highland
Újonc
Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #891 Dátum: 2012, december 05, 16:19:48 » |
|
Sziasztok A Monsters High - Légy szörnymagad c filmhez szeretnék borítót kérni! Elõre is Köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
levy36
Újonc
Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #890 Dátum: 2012, december 05, 15:22:44 » |
|
Sziasztok. Ha valakinek meg van a Tankcsapda Nem Hagylak El Tour 2009 DVD-je megkerlek toltsetek fel, nagy szuksegem lenne ra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|