steweram69
Újonc
Nem elérhetõ
|
|
« Új hozzászólás #2480 Dátum: 2019, január 18, 21:20:26 » |
|
Kedves Mesterek ! Szeretném én is a Hihetetlen család 2. DVD borítót kérni, amennyiben lehetséges. Köszönöm szépen ! :
|
|
|
Naplózva
|
...Aztán szétcsapassuk vörösborral !...
|
|
|
frisa49
|
|
« Új hozzászólás #2479 Dátum: 2019, január 17, 08:41:45 » |
|
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy "Az útvesztõ" és "Az útvesztõ - Tûzpróba" borítók után esetleg nem tervezi-e Iván "Az útvesztõ - Halálkúra" borítójának elkészítését, mert úgy lenne teljes és szép a sorozat a polcon?
Köszönöm!
Szia tervezem, csak nyár van, meg kicsit unom a borítózást meg sok dolgom is van - de megfogom csinálni még nem tudom mikor. Meg tervezek gerincest is csinálni hozzá de szerintem télen mikor több idõm lesz. Ûdv. Iván. Szia! Még mindig türelmesen várom. Szia! A gerinces változatot én is várom! Üdv. frisa49
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ferkoesferko
Újonc
Nem elérhetõ
|
|
« Új hozzászólás #2478 Dátum: 2019, január 17, 08:33:26 » |
|
Szép jó reggelt. Esetleg kérhetnék e egy Hihetetlen család 2 dvd borítót valamelyik kedves feltöltõtõl ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fyfy
Haladó
Nem elérhetõ
|
|
« Új hozzászólás #2477 Dátum: 2019, január 06, 16:22:41 » |
|
Szia! Én készítek hozzá egyet, egyébként is tervbe volt véve... Üdv! Nagyon köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tiprodó22
|
|
« Új hozzászólás #2476 Dátum: 2019, január 06, 14:39:49 » |
|
Szia! Én készítek hozzá egyet, egyébként is tervbe volt véve... Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Jorgos
Újonc
Nem elérhetõ
|
|
« Új hozzászólás #2474 Dátum: 2018, december 30, 11:55:58 » |
|
Sziasztok! Szeretném kérni blu ray-boritóba a Hihetetlen család 2 Karácsonyi vakáció Bosszúállók - Végtelen háború Igazság nevében /Arnold Schwarzenegger/ A legnagyobb Showman Elõre is köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jotti86
|
|
« Új hozzászólás #2473 Dátum: 2018, december 26, 08:51:07 » |
|
Kellemes békés karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves készítõnek és tagoknak köszönöm ez úton ez évi önzetlen munkátokat segítségeteket áldott békés ünnepeket kívánok mindenkinek és boldog újévet kívánok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lindus008
Újonc
Nem elérhetõ
|
|
« Új hozzászólás #2472 Dátum: 2018, december 20, 14:06:53 » |
|
Sziasztok! Szeretném kérni az alábbiak gyári dvd borítóit: A hihetetlen család 2 Hotel Transylvania 3 Mamma Mia! 2 - Sose hagyjuk abba Barátom, Róbert Gida Valami Amerika 3 A legnagyobb showman Elõre is köszönöm!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tiprodó22
|
|
« Új hozzászólás #2471 Dátum: 2018, december 16, 12:38:22 » |
|
Hi ! A "Luis és a Zûrlények"hez kérnék egy DVD képet ha lehet. Borító is jöhet, igaz egyenlõre csak a DVD képre lenne szükségem. Elõre is köszi. Éppen ehhez készítek borítót...talán ma délután be is tudom fejezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Klotildka
|
|
« Új hozzászólás #2470 Dátum: 2018, december 15, 20:57:11 » |
|
Kedves borítókészítõk! Az alábbi kvadrológiának szeretnék gerincképes vagy a történet szerinti számozással kiegészített gyûjtemény borítót kérni. Elõre is köszönöm annak, aki elkészíti. Köszönettel: Klotildka 1. Insidious – Gonosz lélek (2015 elõzményfilm) 2. Insidious (2010) 3. Insidious – A gonosz háza (2013) 4. Insidious: Az utolsó kulcs (2018)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2018, december 16, 09:32:53 írta Klotildka »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tiprodó22
|
|
« Új hozzászólás #2469 Dátum: 2018, december 03, 18:11:19 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
deem
|
|
« Új hozzászólás #2468 Dátum: 2018, december 03, 11:02:46 » |
|
Sziasztok!
Szeretném kérni az alábbiak front dvd borítóit:
Meg - Az õscápa Momo--Derult egbol csalad
Elõre is köszönöm!!!
Szia! Kérésedbõl nem derül ki, hogy készített vagy gyári borit szeretnél. A „Derült égbõl család” megjelent DVD-n, ha valaki megveszi és beszkenneli, elõfordulhat, hogy felteszi az oldalra. „Az õscápa” még nem jött ki, december 12. a várható megjelenés. Ha készítettet szeretnél, több kiváló minõségû is van az oldalon. Üdv DéeM
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jorgos
Újonc
Nem elérhetõ
|
|
« Új hozzászólás #2467 Dátum: 2018, november 22, 18:58:17 » |
|
Sziasztok! A Jurassic World - Bukott birodalom és a A legnagyobb showman blu ray boritókat szeretném. Köszi!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2018, november 24, 22:46:37 írta Jorgos »
|
Naplózva
|
|
|
|
Klotildka
|
|
« Új hozzászólás #2466 Dátum: 2018, november 14, 19:09:16 » |
|
Szia Tiprodó22! Bevallom, most jól megleptél, ugyan is én még nem találkoztam a Clavius címmel megjelent gyári borítóval. Köszi az infót, most már ezt is tudom. Most már csak az a kérdés, hogy a gyári borítós cím vagy a port.hu-s cím, esetleg a filmben elhangzó cím az irányadó? Üdv! Klotildka Ez nagyon jó kérdés...ebben az esetben a port.hu oldalán látható / olvasható cím szerintem rossz. Elvileg - ha már ezzel a címmel jelent meg - akkor a Clavius a jó cím. Viszont a filmben meg az hangzik el, rögtön az elején, hogy Risen. Elég fura dolog ez...ilyennel azért nem lehet mindennap találkozni. Érdeklõdéssel várom az Adminok állásfoglalását is, ha jól emlékszem a port.hu és a bemondott cím volt korábban az irányadó az oldalon. Mindenesetre én azért örülnék, ha "Feltámadás" címmel is készülne Dvd borító a gerincen évszámmal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|