Tiprodó22
|
 |
« Új hozzászólás #2299 Dátum: 2019, február 07, 11:53:03 » |
|
Már tervbe van véve...hamarosan elkészül! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Jorgos
Újonc
Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #2297 Dátum: 2019, január 29, 20:34:53 » |
|
Sziasztok! Szeretném kérni a Hiába futsz és a Tökéletes célpont Van Damme filmekhez Blu Ray borítót. Elõre is köszi. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aniva
|
 |
« Új hozzászólás #2296 Dátum: 2019, január 25, 20:47:15 » |
|
SZiasztok!
Valaki vállalja, hogy veszi az idõt és a fáradtságot, és készít két normális, jó minõségû labelt a sötét és a szabadság ötven áranyalatához? Mert ami fent van az nem valami igényes.
Elõre is köszönöm!
Szia. Megcsináltam neked a 2 labelt. Remélem jók lesznek neked.Nemsokára letölthetõk lesznek. Üdv.: aniva. Kedves Aniva! Nagyon szépen köszönöm! Örülök, hogy te csináltad, mert az elmúlt évekbõl a legtöbb esetben a te cimkéid töltöttem le. Mégegyszer köszi! Üdv. Jogbela Szia. Örülök hogy segíthettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jogbela
Újonc
Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #2295 Dátum: 2019, január 25, 20:42:10 » |
|
SZiasztok!
Valaki vállalja, hogy veszi az idõt és a fáradtságot, és készít két normális, jó minõségû labelt a sötét és a szabadság ötven áranyalatához? Mert ami fent van az nem valami igényes.
Elõre is köszönöm!
Szia. Megcsináltam neked a 2 labelt. Remélem jók lesznek neked.Nemsokára letölthetõk lesznek. Üdv.: aniva. Kedves Aniva! Nagyon szépen köszönöm! Örülök, hogy te csináltad, mert az elmúlt évekbõl a legtöbb esetben a te cimkéid töltöttem le. Mégegyszer köszi! Üdv. Jogbela
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aniva
|
 |
« Új hozzászólás #2294 Dátum: 2019, január 20, 02:54:12 » |
|
SZiasztok!
Elõre is köszönöm!
Szia. Megcsináltam neked a 2 labelt. Remélem jók lesznek neked.Nemsokára letölthetõk lesznek. Üdv.: aniva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jogbela
Újonc
Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #2293 Dátum: 2019, január 19, 21:17:21 » |
|
SZiasztok!
Elõre is köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steweram69
Újonc
Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #2292 Dátum: 2019, január 18, 21:20:26 » |
|
Kedves Mesterek ! Szeretném én is a Hihetetlen család 2. DVD borítót kérni, amennyiben lehetséges. Köszönöm szépen ! : 
|
|
|
Naplózva
|
...Aztán szétcsapassuk vörösborral !...
|
|
|
frisa49
|
 |
« Új hozzászólás #2291 Dátum: 2019, január 17, 08:41:45 » |
|
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy "Az útvesztõ" és "Az útvesztõ - Tûzpróba" borítók után esetleg nem tervezi-e Iván "Az útvesztõ - Halálkúra" borítójának elkészítését, mert úgy lenne teljes és szép a sorozat a polcon?
Köszönöm!
Szia tervezem, csak nyár van, meg kicsit unom a borítózást meg sok dolgom is van - de megfogom csinálni még nem tudom mikor. Meg tervezek gerincest is csinálni hozzá de szerintem télen mikor több idõm lesz. Ûdv. Iván. Szia! Még mindig türelmesen várom.  Szia! A gerinces változatot én is várom! Üdv. frisa49
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fyfy
Haladó

Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #2290 Dátum: 2019, január 06, 16:22:41 » |
|
Szia! Én készítek hozzá egyet, egyébként is tervbe volt véve... Üdv! Nagyon köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tiprodó22
|
 |
« Új hozzászólás #2289 Dátum: 2019, január 06, 14:39:49 » |
|
Szia! Én készítek hozzá egyet, egyébként is tervbe volt véve... Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
jotti86
|
 |
« Új hozzászólás #2287 Dátum: 2018, december 26, 08:51:07 » |
|
Kellemes békés karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves készítõnek és tagoknak köszönöm ez úton ez évi önzetlen munkátokat segítségeteket áldott békés ünnepeket kívánok mindenkinek és boldog újévet kívánok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lindus008
Újonc
Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #2286 Dátum: 2018, december 20, 14:06:53 » |
|
Sziasztok! Szeretném kérni az alábbiak gyári dvd borítóit: A hihetetlen család 2 Hotel Transylvania 3 Mamma Mia! 2 - Sose hagyjuk abba Barátom, Róbert Gida Valami Amerika 3 A legnagyobb showman Elõre is köszönöm!!! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tiprodó22
|
 |
« Új hozzászólás #2285 Dátum: 2018, december 16, 12:38:22 » |
|
Hi ! A "Luis és a Zûrlények"hez kérnék egy DVD képet ha lehet.  Borító is jöhet, igaz egyenlõre csak a DVD képre lenne szükségem. Elõre is köszi. Éppen ehhez készítek borítót...talán ma délután be is tudom fejezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|