Kezdõlap

Borítók   
   Statisztikák  
   Fórum  

2025, március 11, 04:38:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Hírek: 2007 Elindult a CoversClub

Fõoldal   Súgó Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 169   Le
  Nyomtatás  
Szerzõ Téma: Hibák a CoversClub-on  (Megtekintve 1803407 alkalommal)
stigmata
CoversClub King
CoversClub Tag
Nem elérhetõ Nem elérhetõ

« Új hozzászólás #1623 Dátum: 2013, február 25, 05:53:32 »

Üdv!

Köszönet,hogy szóltál.Egyes borítóknál szinte csak magyarosítást kellett végeznem,ezért nem értem a pixel problémákat a képeknél.A fórumot jobban átolvasva láttam,hogy tilos olyan borítót feltölteni ,amit nem  a feltöltõ készített,errõl nem tudtam,viszont plágiumként nem kezelném ezt a dolgot,hisz a borítón nem szerepel a nicknevem,csak az ember gondolja laikusként,ha nincs a listában viszont neki megvan,hát megosztja a cc társadalommal.Ilyen elven akkor gondolnám gyárit sem szabadna,mivel azt sem én készítettem.Mikor elkezdtem feltöltögetni a borítóimat,gondolva esetleg pár emberke örülne nekik ,hasznukat veszik ,nem gondoltam,hogy ezért a cselekedetért kizárás lehetõsége lesz rám róva.Úgy gondoltam,és gondolom is,hogy ez egy jó közösség,mindenki azt ad ,oszt meg másokkal,amire azt gondolja,hogy jó.
Mindenesetre,köszönöm még egyszer,hogy szóltál.Átgondolom a dolgot és megelõzve a következményeket,lehet inkább nem töltök fel semmit,maradok felhasználó az oldalon.

stigmata
Naplózva
Old Dzsordzsi
Global Administrator
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #1622 Dátum: 2013, február 24, 20:48:05 »

Üdv Stigmata!

Köszönet járna neked azért, mert ilyen lelkesen készítesz és töltesz fel DVD-borítókat – de várjunk azzal a köszönettel.

Borítóid többségének képe – nem csak az egyes nagy és kis képeké, hanem az egész – olyan kockás, mint egy mozaikpadló. Úgy néznek ki, mintha a színbeállításod 256 színre korlátozódna. Ezt pedig sokszor az is súlyosbítja, hogy a felhasznált képek kis felbontásúak.
Ezt a (-z alacsony) minõséget a CoversClub nem engedheti meg magának.

Éppen ezért nem publikálja egyik adminisztrátor sem például a jelenlegi Csingiling és a nagy verseny; Fegyverek, csajok és szerencsejáték; Sötét egek DVD-borítóidat. A Csingilingen még egy elírás is van. Nagyon sok, az oldalra már kitett munkád esetében is mozaikos vagy a teljes borító, vagy egyes képei.

Én magam számtalanszor leveleztem veled privátban, de a Hibák… topikban is sokszor szóba kerültél. Túl sokszor.
Légy szíves gondold mindezt végig, és javíts a képminõségen. A továbbiakban nem fogok (fogunk) üzengetni. Végsõ soron pedig meg fogjuk akadályozni, hogy feltölthess (értsd: kizárunk a feltöltésbõl).

A javulásban bízva további jó alkotást kívánok (kívánunk) neked.

Old Dzsordzsi

« Utoljára szerkesztve: 2013, február 24, 21:05:18 írta Old Dzsordzsi » Naplózva
stigmata
CoversClub King
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #1621 Dátum: 2013, február 24, 12:36:03 »

Üdv!

A Veszedelmes viszonyok (1959) borítóját hibásan töltöttem fel,mert gyárit választottam,de készített-töröljétek légyszi,Javítottam és újból felöltöttem.
Naplózva
Eddy61
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #1620 Dátum: 2013, február 21, 10:20:07 »

Szia stigmata!

A hobbit-Váratlan utazás grafikája elcsúszott jobbra, lefele.
A maszk 1-2-n pedig kevés az információ, nem elég csak a két gyári borító frontjának az összeollózása. Kérlek javítsd! Töröltem mindkettõt.
« Utoljára szerkesztve: 2013, február 21, 10:25:57 írta Eddy61 » Naplózva

Üdv: Eddy61
Eddy61
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #1619 Dátum: 2013, február 21, 10:16:05 »

Elnézést,de a z "elárulva" c film blu-ray  borítóját hibásan töltöttem fel (grafikai).Légyszíves töröljétek,már feltötöttem javítva is. Elnézést.
Üdv: lala55

Szia!

Lecseréltem.
Naplózva

Old Dzsordzsi
Global Administrator
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #1618 Dátum: 2013, február 20, 22:52:25 »

Ha a boritóra fel van tüntetve(Isomav 2012) akkor miért van a feltöltõ neve a készítõ helyén.(plagizálás???)

Elrabolva 2. (stigmata) [BORÍTÓ] - [Front]

Teljesen jogos! El kell beszélgessek a sráccal!

Megjegyzem, ugyanez történt az Alkonyat 1-5-tel is négy napja...
Akkor is Öcsisajt volt a szemfüles. Ellentétben jelen esetben velem, mert a publikáláskor nem figyeltem fel az "isomav 2012"-re. Bocs Isomav!

Old Dzsordzsi

Azt észre vettem hogy nem írt mellé nevet! Ezek szerint te biggyesztetted oda?

Igen.
Elég sokan nem írják oda a nevüket, akkor sem, amikor a saját munkájuk...
Naplózva
Atosz24
Administrator
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #1617 Dátum: 2013, február 20, 17:04:44 »

Ha a boritóra fel van tüntetve(Isomav 2012) akkor miért van a feltöltõ neve a készítõ helyén.(plagizálás???)

Akkor is Öcsisajt volt a szemfüles. Ellentétben jelen esetben velem, mert a publikáláskor nem figyeltem fel az "isomav 2012"-re. Bocs Isomav!

Old Dzsordzsi

Azt észre vettem hogy nem írt mellé nevet! Ezek szerint te biggyesztetted oda?
Naplózva
Old Dzsordzsi
Global Administrator
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #1616 Dátum: 2013, február 20, 14:28:20 »

Old Dzsordzsi
« Utoljára szerkesztve: 2013, február 20, 14:31:06 írta Old Dzsordzsi » Naplózva
Atosz24
Administrator
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #1615 Dátum: 2013, február 20, 13:51:26 »

Naplózva
öcsisajt
CoversClub King
Újonc

« Új hozzászólás #1614 Dátum: 2013, február 20, 13:33:20 »

Naplózva
frisa49
CoversClub King
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #1613 Dátum: 2013, február 19, 12:30:35 »

Sziasztok! Old Dzsordzsi "Megbilincselt forróság" borító leírásában az "elszállítájk" hibás. Kérem szépen javítani! Köszönöm. frisa49.

Szia!
Köszi, kijavítva!

Szia! Én is köszönöm!
Naplózva
Old Dzsordzsi
Global Administrator
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #1612 Dátum: 2013, február 19, 12:16:00 »

Sziasztok! Old Dzsordzsi "Megbilincselt forróság" borító leírásában az "elszállítájk" hibás. Kérem szépen javítani! Köszönöm. frisa49.

Szia!
Köszi, kijavítva!
Naplózva
Eddy61
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #1611 Dátum: 2013, február 19, 09:48:00 »

Szia!
Köszi, törölve.
Naplózva

frisa49
CoversClub King
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #1610 Dátum: 2013, február 19, 08:13:39 »

Naplózva
Eddy61
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #1609 Dátum: 2013, február 18, 10:31:52 »

Sziasztok!
 Lazacfogás Jemenben(Presi) borító leírása, rövidebb egy "t" betûvel. "...elõsegíti a békét és a felemelkedés a gyilkos indulatok uralta országban."                                                                                        **********
              A javítást elõre is köszönöm!  frisa49.                                                                                                                                                                           

Szia!
Köszi, töröltem.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 169   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: