Kezdõlap

Borítók   
   Statisztikák  
   Fórum  

2025, március 11, 09:18:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Hírek: 2007 Elindult a CoversClub

Fõoldal   Súgó Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 169   Le
  Nyomtatás  
Szerzõ Téma: Hibák a CoversClub-on  (Megtekintve 1803609 alkalommal)
stigmata
CoversClub King
CoversClub Tag
Nem elérhetõ Nem elérhetõ

« Új hozzászólás #1638 Dátum: 2013, március 10, 12:04:27 »

Sziasztok!

Az általam készített "Tû" c. borító készített,légyszi javítsa át majd valaki.

köszönöm

stigmata
Naplózva
Szalacsi Dezsõ
CoversClub King
Haladó

« Új hozzászólás #1637 Dátum: 2013, március 10, 08:59:52 »

Az általam feltöltött Homeland - A belsõ ellenség 2. évad borító természetesen készített. Kérlek, hogy közzétételkor javítsátok már át.
Köszi.
Naplózva
steelheart66
CoversClub King
Újonc

ManUnited Forever

« Új hozzászólás #1636 Dátum: 2013, március 07, 12:15:49 »

Sziasztok!
Véleményem szerint ez a borító nem méltó a CC minõségéhez. Legyetek szívesek törölni. Köszönöm.
Üdv, steelheart66

Jaj!!! Már azt sem értem, hogyan engedhettük be ezt a "borítót" az oldalra.  Angry

Nem csak a CC-minõségnek nem felel meg, hanem még hibás is. Nem ez a film címe. Arról nem is beszélve, hogy nem a szántó (azaz a föld), hanem a planéta (azaz a Föld) itt a téma.

Annak idején nagyon sokszor megszólták (megszólták - hm! így is lehet fogalmazni...) a CC-t a gyalázatos feltöltések miatt. Na, ez (volt!!!) az egyik.

Nagyon köszönöm, hogy szóltál.

Old Dzsordzsi

U.i. Ami a legérthetetlenebb számomra: 365-en mégis letöltötték...

Egyáltalán hogy adhat ki ilyen "munkát" a kezei közül valaki?  Huh? Ez már az igénytelenség netovábbja. Arról a 365 emberrõl ne is beszéljük. Õk ezt az izét komolyan betették a Dvd tokba?  Shocked  Grin

steelheart66
Naplózva
Old Dzsordzsi
Global Administrator
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #1635 Dátum: 2013, március 07, 11:25:49 »

Sziasztok!
Véleményem szerint ez a borító nem méltó a CC minõségéhez. Legyetek szívesek törölni. Köszönöm.
Üdv, steelheart66

Jaj!!! Már azt sem értem, hogyan engedhettük be ezt a "borítót" az oldalra.  Angry

Nem csak a CC-minõségnek nem felel meg, hanem még hibás is. Nem ez a film címe. Arról nem is beszélve, hogy nem a szántó (azaz a föld), hanem a planéta (azaz a Föld) itt a téma.

Annak idején nagyon sokszor megszólták (megszólták - hm! így is lehet fogalmazni...) a CC-t a gyalázatos feltöltések miatt. Na, ez (volt!!!) az egyik.

Nagyon köszönöm, hogy szóltál.

Old Dzsordzsi

U.i. Ami a legérthetetlenebb számomra: 365-en mégis letöltötték...
« Utoljára szerkesztve: 2013, március 07, 11:27:39 írta Old Dzsordzsi » Naplózva
steelheart66
CoversClub King
Újonc

ManUnited Forever

« Új hozzászólás #1634 Dátum: 2013, március 07, 10:39:12 »

Sziasztok!
Üdv, steelheart66
Naplózva
Old Dzsordzsi
Global Administrator
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #1633 Dátum: 2013, március 03, 16:08:19 »

Sziasztok!
 A vasember 3 blu-ray borítómat légyszíves töröljétek,mert egy csúnya grafikai hiba maradt benne. Elnézést mindenkitõl!
Köszönet és üdvözlet:lala55
Jelentem, végrehajtva!
(Annak ellenére, hogy nem láttam meg a hibát...)

Old Dzsordzsi
Naplózva
Atosz24
Administrator
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #1632 Dátum: 2013, március 01, 11:32:51 »

Sziasztok!
 Csak érdeklõdni szeretnék, hogy valami probléma van a feltöltéseknél?
 Én 02. 22-én feltöltöttem AZ „ANNA KARENINA” c,film blu-ray borítóját,
 amit még aznap publikáltak is az adminisztrátorok. A borító meg is jelent az oldalon, viszont nálam
 a feltöltések mappában kétszer van jelen, egyszer mint feltöltött és egyszer mint publikálásra váró.
 A másik ilyen borító a „Feledés” c. film  V2-es DVD borítója, amit 02. 26.-án töltöttem fel blu-ray
 változatával együtt, ez utóbbit már publikálták, de a DVD még mindig a várakozók között van és
 most nem tudom, hogy azért, mert hibás és javítani kellene,vagy azért,mert nem látják az adminok.
Üdv:lala55

Mi a várakozók között nem látjuk hogy ott lenne!! Sad
Naplózva
Atosz24
Administrator
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #1631 Dátum: 2013, február 26, 17:54:03 »

Üdv!

A The Walking Dead elsõ évadából a gyárit töröljétek légyszi,mert készített,csak véletlenül nem állítottam be.

Köszönöm

stigmata

Szia! Az ilyet nem kell törölni ill. újra feltölteni nekünk csak 1 mozdulat és átrakjuk készítettre!!
Naplózva
stigmata
CoversClub King
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #1630 Dátum: 2013, február 26, 17:14:23 »

Üdv!

A The Walking Dead elsõ évadából a gyárit töröljétek légyszi,mert készített,csak véletlenül nem állítottam be.

Köszönöm

stigmata
Naplózva
stigmata
CoversClub King
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #1629 Dátum: 2013, február 25, 15:41:56 »

Köszönöm Cheesy

Egyébként gondolkodtam a pixeles dolgon-lehet ,hogy a program,amit használok,az rontja le a minõséget.Más  tippem nincs sajna.Mindegy próbálkozom továbbra is,csak jutok egyrõl a kettõre.
Naplózva
Atosz24
Administrator
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #1628 Dátum: 2013, február 25, 15:13:15 »

Üdv!

Köszönöm a linket.Nem csak magyarítok,úgyhogy hasznát veszem.

stigmata

Lásd hogy nem akarunk téged eltántorítani a készítéstõl, megelõlegezem neked a Coverclub King címet! Smiley
Remélem ez új dolgokra sarkal majd! Smiley
Naplózva
stigmata
CoversClub King
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #1627 Dátum: 2013, február 25, 15:05:27 »

Üdv!

Köszönöm a linket.Nem csak magyarítok,úgyhogy hasznát veszem.

stigmata
Naplózva
Atosz24
Administrator
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #1626 Dátum: 2013, február 25, 14:06:34 »

Szia Stigmata!

A három borítót töröltem, a borítóknál felhasznált minõségen aluli, pixelhibás képek miatt, de ne csüggedj, mert ezen az oldalon rengeteg mozis posztert találsz:

http://www.thewallpapers.org/20/movies

Ha jól gondolom õ magyarít! Akkor ezekkel nem fog tudni mit kezdeni!! Sad Kell mellé egy jó mentor! Smiley
Naplózva
Eddy61
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #1625 Dátum: 2013, február 25, 13:58:49 »

Szia Stigmata!

A három borítót töröltem, a borítóknál felhasznált minõségen aluli, pixelhibás képek miatt, de ne csüggedj, mert ezen az oldalon rengeteg mozis posztert találsz:

http://www.thewallpapers.org/20/movies
Naplózva

Üdv: Eddy61
Old Dzsordzsi
Global Administrator
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #1624 Dátum: 2013, február 25, 10:30:01 »

Üdv Stigmata!
...Köszönet,hogy szóltál...
Ez (is) a dolgom. Örülök a felfogásodnak és reagálásod stílusának.
Idézet
...Egyes borítóknál szinte csak magyarosítást kellett végeznem,ezért nem értem a pixel problémákat a képeknél...
Nem is állítottam minden feltöltésedrõl, hogy mozaikos. Például amikor beszkennelt eredeti borítót (látszik a gerinc két oldalán a fénycsík) magyarítottál, nincs ilyen hiba.
Miután nem vagyok egy számítógép guru, az okot nem ismerem. Csak ezt ismételhetem: a kifogásolt képek úgy néznek ki, mintha nagyon alacsony lenne a színfelbontásuk.
Idézet
...A fórumot jobban átolvasva láttam,hogy tilos olyan borítót feltölteni ,amit nem  a feltöltõ készített...
Itt valami félreértés van. Rengeteg olyan borító/címke van a CC adatbázisában, amit nem az készített, aki feltöltötte. A jó dolgokat nem tilos más oldalakról ide hozni. Pontosan ezért szükséges feltöltéskor a cím mellé zárójelben odaírni a készítõ nevét (már ha nem azonos a feltöltõvel). Amiért harapunk az az, ha (CC) klubtárs munkáját használja fel valaki - az alkotó jóváhagyása nélkül.
Idézet
...plágiumként nem kezelném ezt a dolgot,hisz a borítón nem szerepel a nicknevem...
Ebben például tökéletesen igazad van.
Idézet
...csak az ember gondolja laikusként,ha nincs a listában viszont neki megvan,hát megosztja a cc társadalommal...
Nagyon helyes gondolat. Tedd ezt ezután is. Csak, tudod - a zárójel...
Idézet
...gondolva esetleg pár emberke örülne nekik ,hasznukat veszik...
Újabb helyes gondolat.
Idézet
...nem gondoltam,hogy ezért a cselekedetért kizárás lehetõsége lesz rám róva...
Nem ez volt az ok. Az a sorozatos képminõségi kifogás volt. Megjegyzem, nem tett jót az ügynek a privát üzenetben küldött "elvárásoknak" megjegyzés sem...  Smiley
Idézet
...Úgy gondoltam,és gondolom is,hogy ez egy jó közösség...
Na látod, ebben például tökéletesen egyetértünk.
Idézet
...mindenki azt ad ,oszt meg másokkal,amire azt gondolja,hogy jó...
Természetesen. Feltéve, hogy megfelel a szabályzatnak és a minõségi elvárásoknak.
Idézet
...Átgondolom a dolgot és megelõzve a következményeket,lehet inkább nem töltök fel semmit,maradok felhasználó az oldalon...
Ezt most hirtelen felindulásból (érthetõen tán némi sértõdöttségbõl) elkövetett megjegyzésnek tartom. Látva lendületedet és kétségtelen jó szándékodat azt javaslom, aludj egyet erre a döntésedre.
Viszont a mozaik-képekkel kezdjél valamit...

Üdv
Old Dzsordzsi

U.i.
Félreértés ne essék - nem személyes kifogásaimról van szó. Elõzõ bejegyzésemmel adminisztrátor társaim egyetértenek.
« Utoljára szerkesztve: 2013, február 25, 11:19:33 írta Old Dzsordzsi » Naplózva
Oldalak: 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 169   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: