Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #2256 Dátum: 2015, május 20, 18:19:40 » |
|
Szia Stigmata! Nem csak kinagyítva. Én teljes képernyõn (19") nagyítás nélkül is annak látom/láttam. Azért publikáltam, mert azt hittem, hogy ehhez a filmhez ez az elsõ (egyetlen) borító. Bizonyára rosszul kerestem, mert nem találtam rá Debrigo munkáira. Most viszont igen, ezért ezt a borítót - minõségi kifogás okán - töröltem. Köszi, hogy szóltál. Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stigmata
|
|
« Új hozzászólás #2255 Dátum: 2015, május 20, 08:16:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Grisa
|
|
« Új hozzászólás #2254 Dátum: 2015, május 18, 09:53:46 » |
|
Szia! Igazad van! Köszi. Ment a javított. Grisa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
drower
|
|
« Új hozzászólás #2252 Dátum: 2015, május 18, 06:14:51 » |
|
Hali Javítom. Bocsánat érte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #2251 Dátum: 2015, május 16, 12:17:12 » |
|
Üdv Fyfy! Igazad van. A borítót töröltem. Köszi, hogy szóltál. Üdv Drower (Ivan)! Légy szíves javítsd ki. Old Dzsorzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fyfy
Haladó
Nem elérhetõ
|
|
« Új hozzászólás #2250 Dátum: 2015, május 16, 12:01:42 » |
|
Sziasztok! A borító elején Angelina Jolie neve hibásan van írva. Demóna (Ivan) [BORÍTÓ] - [Front]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #2249 Dátum: 2015, május 15, 11:59:12 » |
|
Üdv Tompori!
Te nem. Én valószínûleg. És ha tényleg, akkor elnézést kérek. A jövõben légy szíves egyszerre töltsd fel mindkettõt, hiszen külön helye van a normál borítónak (Front) és a keskenynek (Front slim) is.
Old Dzsordzsi
Szia Old Dzsordzsi! Mégis csak én hibáztam: nem egyszerre tettem fel a két változatot... Legközelebb jobban figyelek! -- Tompori Rendben. Spongyát rá. Téma lezárva. Old Dzsordzsi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2015, május 15, 12:08:46 írta Old Dzsordzsi »
|
Naplózva
|
|
|
|
tompori
Újonc
Nem elérhetõ
|
|
« Új hozzászólás #2248 Dátum: 2015, május 15, 08:36:03 » |
|
Üdv Tompori!
Te nem. Én valószínûleg. És ha tényleg, akkor elnézést kérek. A jövõben légy szíves egyszerre töltsd fel mindkettõt, hiszen külön helye van a normál borítónak (Front) és a keskenynek (Front slim) is.
Old Dzsordzsi
Szia Old Dzsordzsi! Mégis csak én hibáztam: nem egyszerre tettem fel a két változatot... Legközelebb jobban figyelek! -- Tompori
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hthlr
Újonc
Nem elérhetõ
|
|
« Új hozzászólás #2247 Dátum: 2015, május 14, 18:18:44 » |
|
Köszönöm a jogos észrevételt. Javítottam! Sok örömet a borítóhoz és a filmhez! hthlr
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #2246 Dátum: 2015, május 13, 17:35:31 » |
|
Sziasztok!
A prédikátor lánya címû borítón találtam egy hibát:"az apja megengedni-e". Elõre is köszönöm a javítást a készítõjének. Köszönöm hthlr! frisa49
Üdv Frisa49! A borítót töröltem. Köszi, hogy szóltál. Üdv Hthlr! Kérlek, javítsd ki. Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
frisa49
|
|
« Új hozzászólás #2245 Dátum: 2015, május 13, 06:30:02 » |
|
Sziasztok!
A prédikátor lánya címû borítón találtam egy hibát:"az apja megengedni-e". Elõre is köszönöm a javítást a készítõjének. Köszönöm hthlr! frisa49
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #2244 Dátum: 2015, május 08, 14:15:48 » |
|
Sziasztok! Tegnap feltöltöttem két DVD borítót. (TS Spivet különös utazása Front, és Slim) Elõször mindkettõ megjelent a Feltöltéseim menüben, de mára a slim borító eltünt. Elrontottam valamit? -- tompori
Üdv Tompori! Te nem. Én valószínûleg. És ha tényleg, akkor elnézést kérek. Úgy láttam, tévedésbõl dupla feltöltés történt, ezért az egyiket töröltem. Nem vettem észre, hogy slim volt. A jövõben légy szíves egyszerre töltsd fel mindkettõt, hiszen külön helye van a normál borítónak (Front) és a keskenynek (Front slim) is. Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tompori
Újonc
Nem elérhetõ
|
|
« Új hozzászólás #2243 Dátum: 2015, május 08, 10:05:11 » |
|
Sziasztok! Tegnap feltöltöttem két DVD borítót. (TS Spivet különös utazása Front, és Slim) Elõször mindkettõ megjelent a Feltöltéseim menüben, de mára a slim borító eltünt. Elrontottam valamit? -- tompori
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #2242 Dátum: 2015, május 01, 15:11:24 » |
|
Tisztelt Illetékes!
Igaz már régóta hibás az egyik borító feltöltésem, most szeretném ha javítaná valaki. Feltenném újra, csak a régit el kellene távolítani. Ez a borító a Bíborszél - Szivárvány albuma, melynek a borítóképén a felsõ részben a felhõzet fekete. Ez nem így néz ki, nem tudom mi történhetett a feltöltéskor. Segítségeteket elõre is köszönöm.
Üdv Miskanaruska! Kérésedre a Bíborszél - Szivárvány album képeit töröltem. Nyugodtan feltöltheted újból. Köszönet érte. Kérlek, ügyelj arra, hogy az új feltöltés képei feleljenek meg a feltöltési oldalon olvasható méret-feltételeknek (legalább 1000 pixeles magasság). Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|