buffyka
Újonc
Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #798 Dátum: 2009, október 25, 18:46:03 » |
|
Szia! IMDB link: http://us.imdb.com/title/tt0088727/A port.hu szerint csak ANNA, a google-ba Ann a a zöld oromban semmit sem dob ki rá, nem tudom honnan veszed ezt a cím változatot!? Mielõtt kritizálsz nézz alaposan körül!!!!! Akkor nem kellene ilyen félrevezetésessel foglalkozni..... [/quote] Szia! Wikipédia link: http://hu.wikipedia.org/wiki/Prince_Edward-szigetAmi lényeges belõle: "A szigetet az 1980-as években az Anne a Zöld Oromból (Anne of Green Gables) címû kanadai tévéfilmsorozat, majd az 1990-es években a Váratlan utazás (Road to Avonlea) címû kanadai sorozat tette világhírûvé." Egyáltalán nem volt szándékomban kritizálni téged, csak azért írtam, mert úgy emlékszem, hogy a tévében ilyen címmel ment. Egyébként meg nagyon is örülök, hogy valaki foglalkozott ilyen régi sorozat borítójának az elkészítésével. Nem hittem volna, hogy találok magyar nyelvû borítót róla. Ha megbántottalak, bocsánatot kérek. Üdv: buffyka
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
öcsisajt
|
 |
« Új hozzászólás #797 Dátum: 2009, október 25, 14:50:41 » |
|
A maximális fájlméret 3Mb. Adj meg kisebb fájlt és próbáld újra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
 |
« Új hozzászólás #796 Dátum: 2009, október 25, 11:48:27 » |
|
Üdv!
Csatlakozom az elõttem szólókhoz: tegnap este óta nekem is csak a "3Mb" hibajelzés jön. Bízom benne, hogy megoldjátok a problémát.
Üdv Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
D4nY
Újonc
Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #795 Dátum: 2009, október 24, 23:30:13 » |
|
Hali.Nem enged feltölteni borítót, 2.2 Mb,de folyamatosan azt írja ki,hogy max 3 Mb lehet a feltöltés.Hova sûrítsem már le?Másnak se enged?
Nekemse.. jólenne javítani töltenék fel énis  remélem minnél hamarabb orvosoljátok.. mivel sajnos az a 3MB is legtöbbször nagyon kevés :S:S  és agyonkell tömöriteni a boritókat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eddy61
|
 |
« Új hozzászólás #794 Dátum: 2009, október 24, 19:44:37 » |
|
Szia!
Szerintem az egyik borító címe hibás: Anne a zöld oromban. A helyes cím: Anne a zöld oromból
Üdv: buffyka
Szia! IMDB link: http://us.imdb.com/title/tt0088727/A port.hu szerint csak ANNA, a google-ba Ann a a zöld oromban semmit sem dob ki rá, nem tudom honnan veszed ezt a cím változatot!? Mielõtt kritizálsz nézz alaposan körül!!!!! Akkor nem kellene ilyen félrevezetésessel foglalkozni.....
|
|
|
Naplózva
|
Üdv: Eddy61
|
|
|
Atosz24
|
 |
« Új hozzászólás #793 Dátum: 2009, október 24, 16:04:07 » |
|
Szia!
Szerintem az egyik borító címe hibás: Anne a zöld oromban. A helyes cím: Anne a zöld oromból
Érdekes! mind a 2 verzióra van találat... hmm amíg nincs más addig ez is tökéletes!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
buffyka
Újonc
Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #792 Dátum: 2009, október 23, 21:18:37 » |
|
Szia!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Atosz24
|
 |
« Új hozzászólás #791 Dátum: 2009, október 16, 13:24:34 » |
|
 Köszi!! Töröltem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
 |
« Új hozzászólás #789 Dátum: 2009, október 15, 21:32:52 » |
|
Üdv!
Feltöltöttem az "Amerikai nindzsa 2." CD-t - a kettest viszont kihagytam a címbõl. Feltöltöttem a helyes CD-t is. Az elõbbit kérem szépen törölni. Köszönöm és bocs.
Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rékuci
|
 |
« Új hozzászólás #788 Dátum: 2009, október 15, 06:49:24 » |
|
Köszönjük az észrevételt, töröltük!
|
|
|
Naplózva
|
Rékuci
|
|
|
|
Rékuci
|
 |
« Új hozzászólás #786 Dátum: 2009, október 13, 05:42:16 » |
|
Szia!
Nem tudom miért, de van egy borítom amit nem enged fel feltenni a CoversClub! Miért nem? címe: Elveszett csillag Én már most is fel tettem, de nem jön rá válasz. Segítséget kérek ez ügyben! Mihamarabb.
Üdv.: baltoalu
Szia! Megnéztem több böngészõvel is de no image ként mutatja. Milyen formátumban készült?
|
|
|
Naplózva
|
Rékuci
|
|
|
baltoalu
Újonc
Nem elérhetõ
|
 |
« Új hozzászólás #785 Dátum: 2009, október 12, 16:20:41 » |
|
Szia!
Nem tudom miért, de van egy borítom amit nem enged fel feltenni a CoversClub! Miért nem? címe: Elveszett csillag Én már most is fel tettem, de nem jön rá válasz. Segítséget kérek ez ügyben! Mihamarabb.
Üdv.: baltoalu
|
|
|
Naplózva
|
István
|
|
|
joeanston
Újonc