Kezdõlap

Borítók   
   Statisztikák  
   Fórum  

2025, március 11, 09:19:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Hírek: 2007 Elindult a CoversClub

Fõoldal   Súgó Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 111 112 [113] 114 115 ... 169   Le
  Nyomtatás  
Szerzõ Téma: Hibák a CoversClub-on  (Megtekintve 1803614 alkalommal)
öcsisajt
CoversClub King
Újonc
Nem elérhetõ Nem elérhetõ

« Új hozzászólás #843 Dátum: 2010, február 21, 12:53:12 »

Üdv!Ezek nem gyáriak: Kannibál holokauszt
Kannibál holokauszt [BORÍTÓ] - [Front]

Kannibál holokauszt [BORÍTÓ] - [Front]
De sajnos ez sem!!
Kannibál holocaust [BORÍTÓ] - [CD2]
Naplózva
joeanston
Újonc
*

« Új hozzászólás #842 Dátum: 2010, február 20, 18:09:07 »

Üdv,
ma feltöltött Doctor Strange DVD cimke nem készített, hanem gyári. Ki lehetne javítani?
Köszönöm

Naplózva
zsulboy
Vendég
« Új hozzászólás #841 Dátum: 2010, február 20, 13:19:10 »

Szerintem azért mert a minösége szörnyû!

Szeretném tudni, hogy a Káprázat film borítót, miért nem engedélyezitek?

Csak nem értem mit hibáztam a készítésével???

Káprázat [BORÍTÓ] - [Front]

http://www.port.hu/kaprazat_blind_injustice/pls/fi/films.film_page?i_film_id=73359&i_city_id=3372&i_county_id=-1&i_topic_id=1

Talán azért mert még nem jutottunk el odáig!!

Csa azért kérdeztem, mert háromszor feltöltöttem, s mind a háromszor törölve lett. Ez volt a negyedikszeri feltöltés.
Naplózva
Atosz24
Administrator
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #840 Dátum: 2010, február 16, 11:32:47 »

Sziasztok Adminok!
Valaki feltöltötte az Angyalbõrben c. film gyári borítóit, de hibásan vannak a címek írva.
Köszi!

Szia! melyik lenne az??
Naplózva
Rékuci
Global Administrator
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #839 Dátum: 2010, február 08, 08:37:56 »

http://www.port.hu/kaprazat_blind_injustice/pls/fi/films.film_page?i_film_id=73359&i_city_id=3372&i_county_id=-1&i_topic_id=1

Csa azért kérdeztem, mert háromszor feltöltöttem, s mind a háromszor törölve lett. Ez volt a negyedikszeri feltöltés.

Sok monitor különbözik egymástól. Lehet, hogy te nem látod a maszatolást (pl.) fekete részén.
És mivel az új szabályzatban ilyen bori nem szerepel ezért lett mindig törölve.
Naplózva

Rékuci
Atosz24
Administrator
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #838 Dátum: 2010, február 08, 04:32:09 »

Naplózva
gecmo
Újonc
*

« Új hozzászólás #837 Dátum: 2010, február 08, 04:11:29 »

Sziasztok, olyan problémám lenne, hogy böngészek a borítok között és tovább szeretnék menni a következõ oldalra csak egy üres lap jelenik meg. Remélem érthetõ voltam, segítségeket elõre is köszönöm.
üdv...
Naplózva
Rékuci
Global Administrator
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #836 Dátum: 2010, február 06, 07:23:49 »

A kelletlen sárkány ÉS A
Rátarti Quinn, a karibi rendõrfõnök  DVD borítóimat miért nem engedéjeztétek?Huh? Huh? Cry

A kelletlen sárkány tiszta homályos a másik meg össze vissza van maszatolva, kitakarva..
Naplózva

Rékuci
frisa49
CoversClub King
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #835 Dátum: 2010, február 04, 08:50:57 »

Kedves Savaria69!  Nagyon szép a " Személyes vonatkozás" borítód. Egy apró hibát találtam benne:a Hangok közt a Lengyel-bõl hiányzik az "n".   Légyszíves javítani.     köszi    frisa49.
Naplózva
Rékuci
Global Administrator
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #834 Dátum: 2010, február 02, 06:29:36 »

Üdv!
5 ször töltöttem fel egymásután ugyan azt a borídót de egyiketse fogatátok el miért??? Huh?

Tartalomleírás..
Naplózva

Rékuci
Atosz24
Administrator
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #833 Dátum: 2010, január 11, 15:49:11 »

Harmadszor toltok fel egy boritot, az elozo ket alkalommal eltunt, pedig mar tobben is megneztek es le is toltottek. Tovabba ez a borito a kezdooldalon levo ajanloban sem jelent meg (a kep), csak a neve. A szökes - A teljes sorozat cimu boritorol van szo.
Mas eszrevetel, hogy a profilomban az altalam feltoltott boritok letoltesenek a szama egyszer csak leesett kb a felere.
Mik lehetnek a problemak okai?
A valaszokat elore is koszonom.

Szia!! Az elsõnek az oka hogy Divx-es borit nem fogadun el! A másikról meg fogalmam sincs!! Cheesy Lehet azok is Divx-esek?? Sad
Naplózva
nagytezsolt
Újonc
*

« Új hozzászólás #832 Dátum: 2010, január 11, 15:32:24 »

Harmadszor toltok fel egy boritot, az elozo ket alkalommal eltunt, pedig mar tobben is megneztek es le is toltottek. Tovabba ez a borito a kezdooldalon levo ajanloban sem jelent meg (a kep), csak a neve. A szökes - A teljes sorozat cimu boritorol van szo.
Mas eszrevetel, hogy a profilomban az altalam feltoltott boritok letoltesenek a szama egyszer csak leesett kb a felere.
Mik lehetnek a problemak okai?
A valaszokat elore is koszonom.
Naplózva
Old Dzsordzsi
Global Administrator
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #831 Dátum: 2010, január 10, 12:45:18 »

Üdv Zsulboy és Mindenki!

Kedves Zsulboy!  Korábbi hozzászólásom szerintem nem üti a Te véleményedet. Ugyanolyan kritikus vagyok, mint Te (az is lehet, hogy mégolyanabb...)
Fenntartom, hogy a feltötés jóváhagyójáé - azt hiszem itt a CC-n ez a publikáló adminisztrátor - a felelõsség. A feltölteni szándékozókra mi más módon lehetne hatni?

Most megerõsítem: a legteljesebb mértékben egyetértek Veled.

Üdv
Old Dzsordzsi
Naplózva
zsulboy
Vendég
« Új hozzászólás #830 Dátum: 2010, január 06, 08:20:17 »

Egyetértek veled! De miért ne lehetne egy premier borító is megfelelõ méretû?
Nem vitatkozni szeretnék, de amit meglehet csinálni 1400x1000 méretben azt meglehet 3240x2175-ben is.
Rengeteg magyarosított borító van fent az oldalon angol stáblistával! Shocked
Ha valaki már a címeket és a tartalmat lemagyarosítja akkor miért nem szán rá még 10-20 percet?!
Én biztos nem engednék feltölteni egy olyan borítót se amin van angol szöveg!

Üdv Kedves Klubtagok!

A Zsulboy által indított egységesítési témában osztanám meg Veletek véleményemet:

A minõség folyamatos javítására irányuló törekvésekkel tökéletesen egyetértek.
Emellett viszont szerintem ilyen mértékben nem kellene korlátozni sem a feltöltõk, sem a letöltõk szabadságát. Ki kell elégíteni azoknak az igényeit is, akik a megjelnés után villámgyorsan hozzá szeretnének jutni egy-egy borítóhoz. Akinek pedig az adott borító bármely oknál fogva nem tetszik - hát nem köteles azt letölteni.

Az adminisztrátorok publikálási felelõssége persze igen nagy.
Mert bár a CC szabályzata egyértelmû, azt nagyon sokan nem tartják be. Én is szörnyûlködve nézem a magyar tartalom-leírás hiányát, az eredeti címet otrombán kitakaró téglalapra felrakott, a kép stílusához nem illõ betûtípussal odabiggyesztett címet, a durván pixeles képet, a helyesírási hibáktól hemzsegõ szövegeket, néha még címeket is (ami alól az sem ment fel, hogy a mégoly dekoratív betûtípus nem tartalmaz magyar hosszú ékezeteket), az olyan korongot, amire a borító képét másolták rá torzan összenyomva, stb-stb.
Bosszantó, hogy ugyanazt a borítót, korongot láthatom többször is, és csak attól "MÁS", hogy a szöveg más betûtípussal íródott, vagy egy kép meg van fordítva. Persze, hogy az új munka ettõl miért "JOBB"?
A minõséget azzal is lehetne javítani, hogy az adminisztrátor a más-szebb-jobb borító elfogadásakor rögtön leveszi a régi ugyanolyant-csúnyábbat-rosszabbat.

Még egyszer üdv mindenkinek, és Boldog Új Évet kívánok - Old Dzsordzsi

Naplózva
Old Dzsordzsi
Global Administrator
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #829 Dátum: 2010, január 01, 15:46:40 »

Üdv Kedves Klubtagok!

A Zsulboy által indított egységesítési témában osztanám meg Veletek véleményemet:

A minõség folyamatos javítására irányuló törekvésekkel tökéletesen egyetértek.
Emellett viszont szerintem ilyen mértékben nem kellene korlátozni sem a feltöltõk, sem a letöltõk szabadságát. Ki kell elégíteni azoknak az igényeit is, akik a megjelnés után villámgyorsan hozzá szeretnének jutni egy-egy borítóhoz. Akinek pedig az adott borító bármely oknál fogva nem tetszik - hát nem köteles azt letölteni.

Az adminisztrátorok publikálási felelõssége persze igen nagy.
Mert bár a CC szabályzata egyértelmû, azt nagyon sokan nem tartják be. Én is szörnyûlködve nézem a magyar tartalom-leírás hiányát, az eredeti címet otrombán kitakaró téglalapra felrakott, a kép stílusához nem illõ betûtípussal odabiggyesztett címet, a durván pixeles képet, a helyesírási hibáktól hemzsegõ szövegeket, néha még címeket is (ami alól az sem ment fel, hogy a mégoly dekoratív betûtípus nem tartalmaz magyar hosszú ékezeteket), az olyan korongot, amire a borító képét másolták rá torzan összenyomva, stb-stb.
Bosszantó, hogy ugyanazt a borítót, korongot láthatom többször is, és csak attól "MÁS", hogy a szöveg más betûtípussal íródott, vagy egy kép meg van fordítva. Persze, hogy az új munka ettõl miért "JOBB"?
A minõséget azzal is lehetne javítani, hogy az adminisztrátor a más-szebb-jobb borító elfogadásakor rögtön leveszi a régi ugyanolyant-csúnyábbat-rosszabbat.

Még egyszer üdv mindenkinek, és Boldog Új Évet kívánok - Old Dzsordzsi

Naplózva
Oldalak: 1 ... 111 112 [113] 114 115 ... 169   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: