Kezdõlap
Kapcsolat
Borítók
Borító feltöltés
Statisztikák
Elõzetesek
Fórum
Film toplisták
2024, december 22, 08:51:02
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Hírek
: 2007 Elindult a CoversClub
Fõoldal
Súgó
Bejelentkezés
Regisztráció
CoversClub
>
www.CoversClub.cc
>
Általános fórum témák
>
Nyomtatás
Oldalak:
1
[
2
]
3
4
5
Le
« elõzõ
következõ »
Nyomtatás
Szerzõ
Téma: Nyomtatás (Megtekintve 133592 alkalommal)
Szilibácsi
Újonc
Nem elérhetõ
Re: Nyomtatás
«
Új hozzászólás #47 Dátum:
2010, május 12, 07:59:25 »
Hali
Canon ip 1800 nyomtatónál ez a hibaüzenet jelenik meg " a nyomtatás nem folytatható mert a tintapatron nincs jól behelyezve, vagy nem kompatibilis a nyomtatóval. Helyezze be a megfelelõ tintapatront " Senki nem nyúlt a patronokhoz már rég ezeket használjuk eddig gond nélkül.
Mit tegyek?
Naplózva
hauntimage
Újonc
Nem elérhetõ
Nyomtatás
«
Új hozzászólás #46 Dátum:
2010, május 11, 16:21:34 »
Hello Mindenki, borítókészítõk, meg fórumozók!
Szeretném megkérdezni, hogy melyik A3+ nyomtatót érdemes venni, benne legyen DVD nyomtatás is.
Tisztelettel: Hauntimage
Naplózva
Atosz24
Administrator
CoversClub Tag
Nem elérhetõ
«
Új hozzászólás #45 Dátum:
2010, március 20, 15:57:07 »
Idézetet írta: jaku87 - 2010, március 20, 07:53:56
Sziasztok!
Egy kis segitséget szeretnék kérni. Nyomtató vásárlás elött vagyok és olyan nyomtatót szeretnék ami tud cd-t dvd-t nyomtatni. Nézegettem a canon ip 3000 és 4000-es szériát. Ezek még nem chipesek. Menyire megbizhatóak ezek a nyomtatók?
Ezek annyira megbízhatók, hogy már nem lehet kapni õket!!
Ezek a régi szériák! Ezeket váltották fel a 3600, 4600 ebbõl már csak a 4600 nyomtat lemezre!! Szóval ha még találsz 3000-et vagy 4000-et akkor az használt, vagy sokáig rejtegették!! Sokan tudnának ölni azokért a régi nyomtatókért!
Naplózva
jaku87
Újonc
Nem elérhetõ
«
Új hozzászólás #44 Dátum:
2010, március 20, 07:53:56 »
Sziasztok!
Egy kis segitséget szeretnék kérni. Nyomtató vásárlás elött vagyok és olyan nyomtatót szeretnék ami tud cd-t dvd-t nyomtatni. Nézegettem a canon ip 3000 és 4000-es szériát. Ezek még nem chipesek. Menyire megbizhatóak ezek a nyomtatók?
Naplózva
Old Dzsordzsi
Global Administrator
CoversClub Tag
Nem elérhetõ
«
Új hozzászólás #43 Dátum:
2010, március 11, 20:36:27 »
Üdv Mindenki!
Sajnos csak ma olvastam végig a nyomtató topicot.
Hátha segítség valakinek, hogy én hogyan töltöm és tisztítom a Canon Pixma IP4500-asomat.
TÖLTÉS:
A kiürült eredeti gyári tartályok tetejébe 2 mm lukat fúrtam. A furatot nem zártam le semmivel. Ezeken keresztül töltöm fel a tartályokat.
A gép persze jelezte, hogy ez nem tetszik neki, egyrészt a képernyõn, másrészt az újraindító gombja narancssárgán villogott. Ennek 5 mp-es lenyomásával kikapcsoltam a tintaszint-figyelést.
Hátránya: garanciavesztés; a tintaszintet magamnak kell figyelnem.
Elõnye: a bolhán beszerzett jó minõségû Canon utántöltõ igen jó árban van (jelenleg – 20 ml fekete 500 Ft, 3x20 ml színes 900 Ft).
TISZTÍTÁS (nyomtatófej):
Komolyabb dugulás esetén (pld. egy szín a nyomtatási sor egy részében, vagy teljes egészében kimarad) a nyomtatófejet meleg vízzel kimosom – fürdõszoba, gázbolyer maximumra felnyomva (kb. 60-70 fok). Nyugodtan lehet a csap alatt a vízsugárral veretni, a csatlakozó párnáknál, és a fúvókáknál is. Mindaddig, amíg már semmi színe sincs a víznek.
Amikor a nyomtatófej teljesen kiszáradt, vissza lehet rakni. A hajszárítós kiszárítással viszont nagyon vigyázni kell.
A 4500-as több ezer A4 lap és korong kinyomtatása után is – két éve – tökéletesen mûködik.
Megjegyzem, az elõzõ nyomtatómmal – IP4200 – ugyanezt mûveltem, ugyanilyen eredményesen, szintén két évig (akinek odaajándékoztam, a mai napig használja).
Remélem, sikerült valakinek segítenem.
Üdv – Old Dzsordzsi
Naplózva
Beregszaszi László
Újonc
Nem elérhetõ
«
Új hozzászólás #42 Dátum:
2010, február 11, 11:42:17 »
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy öntapadós papírra szeretnék disc borítót nyomtani és melyik az program amivel megtudom azt oldani, hogy a lemez mûanyag részén is legyen kép??? Vagy a neroban hogy lehet?
Válaszotokat elöre is köszönöm!
Üdv
Naplózva
Coronita
Újonc
Nem elérhetõ
«
Új hozzászólás #41 Dátum:
2009, december 14, 21:26:34 »
Nerohoz van nero cover designer, dvd tok méretére van kitalálva
a nevében is benne van...
Idézetet írta: benke11 - 2009, november 06, 14:46:02
Sziasztok!
Szeretnék borítókat nyomtatni, és az elõbb összemértem egy DVD borítót egy A4-es lappal és kisebb a borító.
Nyomtatni a könyvtárban fogok majd, ezért itthon fogom majd összeszerkeszteni a borítót, hogy megfelelõ legyen.
A kérdésem az, hogy hogyan kell megcsinálni a DVD borítót (mármint a méretét), amit innen töltök le természetesen, hogy megfelelõ méretben tudjam kinyomtatni egy rendes tokhoz?
Várom válaszotokat akár privátban is, és tapasztalatokat is megoszthattok velem!
Üdv:
Benke
Naplózva
lacccci
Újonc
Nem elérhetõ
«
Új hozzászólás #40 Dátum:
2009, december 14, 18:07:47 »
Sziasztok!
Lehet, hogy OFF
Vállal itt valaki korong nyomtatást Bp-en?
6 db CD és 2 db DVD kellene 1-2 napon belül!
(sajna besz@rt a nyomtatóm és megígértem valakinek)
Köszi elõre is!
L
u.i.: mélem--> nickem után a citromosmail
Naplózva
Atosz24
Administrator
CoversClub Tag
Nem elérhetõ
«
Új hozzászólás #39 Dátum:
2009, december 13, 14:31:20 »
Idézetet írta: balazs78 - 2009, december 10, 21:32:53
Hali!
IP4600-as nyomtatónál most vettem ki a gyári patronokat és nem fogadja el az utángyártottat. kicseréltem a Chip-et de hiába nyomom a reset gombot 5mp-ig nem jó utána sem.
Valakinek valami ötlet?
A gyáriról vetted le a chip-et?
Naplózva
balazs78
Újonc
Nem elérhetõ
«
Új hozzászólás #38 Dátum:
2009, december 10, 21:32:53 »
Hali!
IP4600-as nyomtatónál most vettem ki a gyári patronokat és nem fogadja el az utángyártottat. kicseréltem a Chip-et de hiába nyomom a reset gombot 5mp-ig nem jó utána sem.
Valakinek valami ötlet?
Naplózva
benke11
Újonc
Nem elérhetõ
«
Új hozzászólás #37 Dátum:
2009, november 07, 11:36:12 »
Kössz, már találtam egypárat, de azt is használom majd amit adtál!
Naplózva
Atosz24
Administrator
CoversClub Tag
Nem elérhetõ
«
Új hozzászólás #36 Dátum:
2009, november 07, 11:12:40 »
Idézetet írta: benke11 - 2009, november 07, 11:11:19
Egyébként játékokhoz nincsen borító? Ha nem ezen az oldalon (még nem böngésztem végig), akkor tud valaki olyan oldalt adni, ahol tudok letölteni borítót?
Itt sajnos nincs!! ajánlom a figyelmedbe a cdcovers.cc oldalt! Felül a covers-re kattintva minden konzolra és PC-re van bori!
Naplózva
benke11
Újonc
Nem elérhetõ
«
Új hozzászólás #35 Dátum:
2009, november 07, 11:11:19 »
Egyébként játékokhoz nincsen borító? Ha nem ezen az oldalon (még nem böngésztem végig), akkor tud valaki olyan oldalt adni, ahol tudok letölteni borítót?
Naplózva
Atosz24
Administrator
CoversClub Tag
Nem elérhetõ
«
Új hozzászólás #34 Dátum:
2009, november 07, 11:07:34 »
Idézetet írta: benke11 - 2009, november 07, 07:44:27
Atosz24:
Megcsináltam, ki ugyan nem nyomtattam, de körülbelül akkora amekkorának kell lennie. A többit valószínûleg meg már megtudom csinálni, ha valami kisebb probléma lesz. A fontos az volt, hogy mekkora méretû legyen.
Kössz a segítséget!
Örülök hogy tudtam segíteni!!
Naplózva
benke11
Újonc
Nem elérhetõ
«
Új hozzászólás #33 Dátum:
2009, november 07, 07:44:27 »
Atosz24:
Megcsináltam, ki ugyan nem nyomtattam, de körülbelül akkora amekkorának kell lennie. A többit valószínûleg meg már megtudom csinálni, ha valami kisebb probléma lesz. A fontos az volt, hogy mekkora méretû legyen.
Kössz a segítséget!
Naplózva
Oldalak:
1
[
2
]
3
4
5
Fel
Nyomtatás