Kedves Old Dzsordzsi!
Egy hatalmas kérésem volna. Most megy a spanyol sorozat az 'El Barco'. Eddig 3 évad van, pontosabban a 3-iknak most lesz vége. Ehhez a sorozathoz szeretnék magyar nyelvû borítót kérni.
Hálásan köszönöm
Üdv Ttpityu!
Most jutottam hozzá, hogy foglalkozhassak a kéréseddel. Rögvest bele is futottam egy csomó problémába.
Miután borítót kértél (így, egyes számban), elõször arra gondoltam, hogy egy gyûjtõ DVD-borítóra volna szükséged.
Nos, olyat e sorozatból készíteni nem lehet. Az 1. évad ugyanis kb. 990, a második pedig pontosan 1190 perces (a port.hu szerint). A 3. évad (16 epizód) idõtartamáról sehonnan sem tudtam információt begyûjteni. De ha az is ilyen 1200 perc körüli, akkor ez összesen mintegy bõ 56 órányi anyag.
Nincs az a DVD-tok, amelyikbe 13-15 DVD lemez belefér (legalábbis én nem tudok ilyenrõl).
Ha viszont három önálló DVD-tokba kellene egy-egy borító - akkor meg a harmadik évaddal vannak súlyos gondjaim. Túl azon, hogy nem ismerem az idõtartamot, epizód-címeket, epizód-tartalmakat sem találtam. De még a harmadik évad történéseinek körülírását sem (rátalálnak egy szigetre? és?).
Legalábbis magyarul - a magyar rajongói oldalon sem. Angolból még fordítanék úgy, ahogy, de spanyolból már végképp nem vállalom.
Miután az 1-2. évaddal nincs problémám, ha kinyomozod és megadod nekem a 3. évad idõtartamát, és az évad tartalmának nagyolt (3-4 mondatos) leírását - én is neki fogok állni kérésed teljesítésének.
Üdv
Old Dzsordzsi