Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #260 Dátum: 2011, július 22, 23:16:50 » |
|
Esetleg háttérben az eredeti képregényes karakterek? Bár lehet érdekesen nézne úgy ki....
megfontolom de lehet,hogy valami csatornafedelet teszek oda Az címkének lenne frappáns.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Atosz24
|
|
« Új hozzászólás #259 Dátum: 2011, július 22, 15:18:23 » |
|
ezt csekély fél éve kezdtem el és semmi ötletem nincs a befejezésre van valami ötletetek a back-re ? Szerintem nem narancssárga a megfelelõ alap!! Sötétebb jobb volna sztem!! minden résznek más színû alapja lesz,de ez sem hülyeség,sötéttel is kipróbálom majd! Sztem az durván nézne ki ha olyan lenne mint az út... még sávelválasztó vonalat középre és tuti lenne!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
horroricsi
|
|
« Új hozzászólás #257 Dátum: 2011, július 22, 15:15:28 » |
|
ezt csekély fél éve kezdtem el és semmi ötletem nincs a befejezésre van valami ötletetek a back-re ? Szerintem nem narancssárga a megfelelõ alap!! Sötétebb jobb volna sztem!! minden résznek más színû alapja lesz,de ez sem hülyeség,sötéttel is kipróbálom majd!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Atosz24
|
|
« Új hozzászólás #256 Dátum: 2011, július 22, 15:14:45 » |
|
ezt csekély fél éve kezdtem el és semmi ötletem nincs a befejezésre van valami ötletetek a back-re ? Szerintem nem narancssárga a megfelelõ alap!! Sötétebb jobb volna sztem!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
horroricsi
|
|
« Új hozzászólás #255 Dátum: 2011, július 22, 15:14:33 » |
|
Esetleg háttérben az eredeti képregényes karakterek? Bár lehet érdekesen nézne úgy ki....
megfontolom de lehet,hogy valami csatornafedelet teszek oda
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kanyim
Újonc
Nem elérhetõ
|
|
« Új hozzászólás #254 Dátum: 2011, július 22, 15:10:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
horroricsi
|
|
« Új hozzászólás #253 Dátum: 2011, július 22, 13:22:44 » |
|
ezt csekély fél éve kezdtem el és semmi ötletem nincs a befejezésre van valami ötletetek a back-re ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
singer
|
|
« Új hozzászólás #252 Dátum: 2011, július 21, 20:12:03 » |
|
belekezdtem egy viszonylag egységes Péntek 13 borító sorozatba,eddig így fest még a backen agyalok hogy tetszik ? Eddig kellõen nyomasztó! Jó lesz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
horroricsi
|
|
« Új hozzászólás #251 Dátum: 2011, július 21, 16:25:24 » |
|
belekezdtem egy viszonylag egységes Péntek 13 borító sorozatba,eddig így fest még a backen agyalok hogy tetszik ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
horroricsi
|
|
« Új hozzászólás #250 Dátum: 2011, július 21, 14:24:38 » |
|
ezaz,köszönöm szépen !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
horroricsi
|
|
« Új hozzászólás #248 Dátum: 2011, július 20, 22:12:40 » |
|
egy régebbi munkám,amihez már valaki feltöltötte a címkémet Megnéztem a már fennlévõ boritókat, hát mit mondjak, ezzel fel sem veszik a versenyt! Nagggyon jó! örülök,hogy tetszik ez a borító anno 2009-ben készült,most csak a logokat variáltam át rajta.sok ilyen van még amin át kell variálni a logokat és tölthetõek lesznek (Rémálom az Elm utcában 1-7,Pumpkinhead,Náci Zombik,Nem Fogadott hívás,Péntek 13 1-10)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
horroricsi
|
|
« Új hozzászólás #247 Dátum: 2011, július 20, 22:08:41 » |
|
Szia! Az én listámmal,hogy állsz?
hello! sok minden készülget arról,de az a baj,hogy lusta dög vagyok és valahogy mindig belekezdek valami másba ahelyett,hogy befejezném,most egész hamar végeztem melóba,szóval kb 01:00-ig ügyködni fogok a félbekezdettek befejezésén
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
singer
|
|
« Új hozzászólás #246 Dátum: 2011, július 20, 19:43:04 » |
|
egy régebbi munkám,amihez már valaki feltöltötte a címkémet Megnéztem a már fennlévõ boritókat, hát mit mondjak, ezzel fel sem veszik a versenyt! Nagggyon jó!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|