horroricsi
|
|
« Új hozzászólás #170 Dátum: 2011, május 04, 01:39:08 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
horroricsi
|
|
« Új hozzászólás #169 Dátum: 2011, május 03, 23:07:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #168 Dátum: 2011, május 02, 21:48:46 » |
|
Szia! A régi borítót töröltem - a címkét nem, mert az hibátlan. Az új Horror Antológiásat pedig publikáltam. Üdv Old Dzsordzsi köszönöm de a Van Helsing-gel van egy kis gebasz,V8 és V9-es címke nem látszik annyire megkérnélek még,hogy ezeket töröld és újra felteszem,hogy látható legyen Nálam látszik a publikálásra várók között. Amúgy küldtem egy privátot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
horroricsi
|
|
« Új hozzászólás #167 Dátum: 2011, május 02, 21:34:55 » |
|
Szia!
A régi borítót töröltem - a címkét nem, mert az hibátlan. Az új Horror Antológiásat pedig publikáltam.
Üdv Old Dzsordzsi
köszönöm de a Van Helsing-gel van egy kis gebasz,V8 és V9-es címke nem látszik annyire megkérnélek még,hogy ezeket töröld és újra felteszem,hogy látható legyen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #166 Dátum: 2011, május 02, 21:20:06 » |
|
Szia!
A régi borítót töröltem - a címkét nem, mert az hibátlan. Az új Horror Antológiásat pedig publikáltam.
Üdv Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
horroricsi
|
|
« Új hozzászólás #165 Dátum: 2011, május 02, 21:07:51 » |
|
Szia! Április 28-án feltöltötted a "Szörny csapat" borítóját. A tartalomleírásba becsúszott egy elírás - sebezhetõ helyett zebezhetõ. Az egyébként igen látványos borítód megérdemelné, hogy a szövege is hibátlan legyen. Persze, ha már hozzányúlsz, javaslom, hogy a szöveg alaki szerkesztését (szóközök) is javítsd ki. Üdv Old Dzsordzsi a régebbit is kijavítottam,de le kéne törölnöd azt is,hogy feltehessem a javítottat,a horror antológiásat feltettem javítva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
horroricsi
|
|
« Új hozzászólás #164 Dátum: 2011, május 02, 20:51:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Old Dzsordzsi
|
|
« Új hozzászólás #163 Dátum: 2011, május 01, 14:22:31 » |
|
Szia! Április 28-án feltöltötted a "Szörny csapat" borítóját. A tartalomleírásba becsúszott egy elírás - sebezhetõ helyett zebezhetõ. Az egyébként igen látványos borítód megérdemelné, hogy a szövege is hibátlan legyen. Persze, ha már hozzányúlsz, javaslom, hogy a szöveg alaki szerkesztését (szóközök) is javítsd ki. Üdv Old Dzsordzsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
horroricsi
|
|
« Új hozzászólás #162 Dátum: 2011, április 29, 23:26:48 » |
|
Feróka listájából készül jelen pillanatban : -A Kárhozottak Királynõje -Van Helsing ma holnap mind2 felkerül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
horroricsi
|
|
« Új hozzászólás #159 Dátum: 2011, április 26, 11:38:09 » |
|
Én már írtam, jó lett a borító, majd ha nagyobb méretben is látom akkor többet lehet írni róla. Amúgy anno belekezdtél a Szörnyecskék 1-2 borítóba, azzal hogy állsz? Közbe észrevettem már fent van apropó Szörnyecskék,hát az olyan félbemaradt project egyelõre,de idõvel befejezem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
pirates70
|
|