Kezdõlap

Borítók   
   Statisztikák  
   Fórum  

2024, november 01, 01:30:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Hírek: 2007 Elindult a CoversClub

Fõoldal   Súgó Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 29   Le
  Nyomtatás  
Szerzõ Téma: horroricsi  (Megtekintve 322067 alkalommal)
Atosz24
Administrator
CoversClub Tag
Nem elérhetõ Nem elérhetõ

« Új hozzászólás #200 Dátum: 2011, június 05, 17:00:19 »

Nem arra gondoltam!! A tartalomra!!
Naplózva
horroricsi
CoversClub King
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #199 Dátum: 2011, június 05, 16:26:49 »

készülőben egy olasz klasszikus a mestertől,Dario Argento-tól

hogy tetszik ? Smiley
(jobb klikk->kép megjelenítése és megnő)

Nagyon jó!!! Már csak a szöveg stílus kétséges!!
konkrétan mire célzol ezzel ? Cheesy mert ha a TT-re gondolsz,akkor az eredetihez hasonlót próbáltam készíteni
« Utoljára szerkesztve: 2011, június 05, 16:38:49 írta horroricsi » Naplózva

Atosz24
Administrator
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #198 Dátum: 2011, június 05, 16:23:39 »

készülõben egy olasz klasszikus a mestertõl,Dario Argento-tól

hogy tetszik ? Smiley
(jobb klikk->kép megjelenítése és megnõ)

Nagyon jó!!! Már csak a szöveg stílus kétséges!!
Naplózva
horroricsi
CoversClub King
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #197 Dátum: 2011, június 05, 16:18:53 »

készülõben egy olasz klasszikus a mestertõl,Dario Argento-tól

hogy tetszik ? Smiley
(jobb klikk->kép megjelenítése és megnõ)
Naplózva

horroricsi
CoversClub King
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #196 Dátum: 2011, június 05, 16:15:16 »

Az utóbbi 2 alkotás mikor kerül majd fel az oldalra, mert már alig várom õket... profi munkák nagyon !

elméletileg még ma Smiley
Naplózva

kanyim
Újonc
*

« Új hozzászólás #195 Dátum: 2011, június 01, 06:13:17 »

Az utóbbi 2 alkotás mikor kerül majd fel az oldalra, mert már alig várom õket... profi munkák nagyon !
Naplózva
horroricsi
CoversClub King
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #194 Dátum: 2011, május 25, 23:10:50 »

elkészült a horror antológiás verzió is

és a hozzájuk tartozó címkék is Smiley

délután feltöltöm mindet Smiley
Naplózva

horroricsi
CoversClub King
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #193 Dátum: 2011, május 25, 21:46:58 »

na befejeztem,azthiszem sikerült megalkotni eddigi pályafutásom leglátványosabb borítóját Cheesy

megjegyzem,a leírás kinyomtatva olvasható rendesen!

hogy tetszik ? Smiley
Naplózva

Old Dzsordzsi
Global Administrator
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #192 Dátum: 2011, május 24, 18:11:48 »

Sziasztok!

Vajh, néhányunk dohányzás témájú bejegyzése mit tartalmazhatott, hogy - eltûnt?

Old Dzsordzsi
Naplózva
Atosz24
Administrator
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #191 Dátum: 2011, május 24, 16:57:24 »

skacok,van köztetek olyan,aki tapasszal szokott le a dohányzásról?én ma elkezdtem,de nemigazán érzek változást...
Szia!
Én 2 éve szoktam le. A dokim azt mondta ha nem így teszek akkor hamarosan új barátom lesz, a kaszás személyében. 
Wink
azigen  Shocked hát még akkor szerencse,hogy leszoktál,hiányoznál ám nekünk Smiley
én személy szerint azért szeretnék leszokni,mert az asszony egy olyan bõ 2-3 cm-vel magasabb tõlem és ez így valahogy nem az igazi nekem Sad meg hát,drága az a füst...
Szia!
Nem rossz dolog 32 év füst után két évvel újra érezni a tavaszi virágok illatát. Ez lebegjen a szemed elõtt. Én különben nem csináltam a leszokásból tragédiát, egyszerûen az asszony kérdezte 2009.02.17. kedd délutánján, hogy hozzon-e a boltból cigit, hirtelen felindulásból mondtam: - Nem.  Ennyi a története a leszokásomnak.

Errõl kellene egy topikot nyitni, a leszokásról, vagy leszoktatástól, akaraterõrõl.
17 évesen kezdtem, Symphoniát (nem mezítlábast) szívok azóta egyfolytában 1-1,2 doboz lemegy naponta, sajnos hiányzik belõlem a fenti 3 dolog, ma még 54 éves vagyok. (nem ártana abbahagyni)

Akkor igazán leszokhatnál! Smiley Amúgy az a topik még halottabb lenne!!  Cheesy
« Utoljára szerkesztve: 2011, május 24, 18:08:41 írta Old Dzsordzsi » Naplózva
laszlo57
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #190 Dátum: 2011, május 24, 16:40:24 »

skacok,van köztetek olyan,aki tapasszal szokott le a dohányzásról?én ma elkezdtem,de nemigazán érzek változást...
Szia!
Én 2 éve szoktam le. A dokim azt mondta ha nem így teszek akkor hamarosan új barátom lesz, a kaszás személyében. 
Wink
azigen  Shocked hát még akkor szerencse,hogy leszoktál,hiányoznál ám nekünk Smiley
én személy szerint azért szeretnék leszokni,mert az asszony egy olyan bõ 2-3 cm-vel magasabb tõlem és ez így valahogy nem az igazi nekem Sad meg hát,drága az a füst...
Szia!
Nem rossz dolog 32 év füst után két évvel újra érezni a tavaszi virágok illatát. Ez lebegjen a szemed elõtt. Én különben nem csináltam a leszokásból tragédiát, egyszerûen az asszony kérdezte 2009.02.17. kedd délutánján, hogy hozzon-e a boltból cigit, hirtelen felindulásból mondtam: - Nem.  Ennyi a története a leszokásomnak.

Errõl kellene egy topikot nyitni, a leszokásról, vagy leszoktatástól, akaraterõrõl.
17 évesen kezdtem, Symphoniát (nem mezítlábast) szívok azóta egyfolytában 1-1,2 doboz lemegy naponta, sajnos hiányzik belõlem a fenti 3 dolog, ma még 54 éves vagyok. (nem ártana abbahagyni)
Naplózva

Üdv. :laszlo57
horroricsi
CoversClub King
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #189 Dátum: 2011, május 24, 15:19:15 »

készülget az anno beígért A Kárhozottak Királynõje horror antológiás verziója

viszont,mivel mégiscsak a kedvenc filmemrõl van szó,így készülget egy ilyen is:

(azthiszem ezzel sikerült teljesen új köntösbe öltöztetnem a filmet Grin)
mi a véleményetek a 2. verzióról ? Smiley
Naplózva

horroricsi
CoversClub King
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #188 Dátum: 2011, május 24, 15:16:40 »

Szia!
Wink
Szia!

én is számtalanszor próbáltam meg így,hogy most abbahagyom és többet nem,de 7 óra volt a "rekordom" amíg bírtam cigi nélkül,most ezzel a tapasszal végülis 1.5 doboz helyett 3-4 szálat szívok,és ami vicces,kezd visszajönni az étvágyam is rendesen
Naplózva

Eddy61
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #187 Dátum: 2011, május 24, 07:07:16 »

Szia!
Wink
Szia!
Naplózva

Üdv: Eddy61
horroricsi
CoversClub King
CoversClub Tag

« Új hozzászólás #186 Dátum: 2011, május 23, 23:51:00 »

Szia!
Wink
Naplózva

Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 29   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: